Urad dama klasičnih črno usnje črpalke 2019 pomlad 5 cm kvadrat petah zdrsne na delovni čevlji ženska priložnostne vse tekme sandali

top formi Krog ToeŠtevilka Modela X1638VELIKOST 35/36/37/38/39/40Spol ženska/ženska/mujer/ženski/lady/ženske/femmeFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiTip Črpalke OsnovnaZapiranje Tip Sponke TrakuVišina Pete 5 cmBlagovna Znamka NoEnName_NullObloge Materiala PUVišina Perona 0-3cmS Ploščadi da,Priložnosti urad dame delovni čevlji/ priložnostne ženske udobno črpalkeToe Obliko Krog ToeModni Element PlitvoPoreklo CN(Izvora)Slog KlasikBarve črnaSezona Pomlad/Jesen/PoletjePete Vrste debele nagnila/kvadratni petah/močen peteis_handmade da,Čevlji Tip visoke pete, čevlji/ debele pete, črpalkečevlji postavka solid black črpalke/ visoko peto sandali ženskePodplat Materiala GumeVložek Materiala PUZgornji Material PU

Oznake: visoke pete z nosorogovo lok, slingback ženske, slingback usnje, visoke pete, ženske torbice in čevlje, da se ujemajo nastavite italija, slingback super visoke pete, diamond maturantski čevlji, zakovice slingback visokih petah, bela slingback visokih petah, oranžna slingback visokih petah, slingback pete.