Chinese Kurhn Doll For Girls Toys Kurhn 7th Anniversary Doll #1122 Toys For Girls Kids Children Hobby Dolls

€11.87

Kitajski Kurhn Lutka Kurhn 7. Obletnico Lutka #1122 Igrače Za Dekleta, Otroci, Otrok, Hobi Lutke in Oprema

Dobrodošli v naši trgovini!

Uživajte svoje Moda, nakupovanje,uživajte vaš Modni življenje!

Material:PVC+PE+Krpo Višina: 29 cm

Značilnost:Premičnin, lutka glavo lahko zavrtite za 360 stopinj , 360-stopinjski zasuk okoli roke , noge lahko zavrtite za 180 stopinj okoli

Package vključeni: 1pcs lutke + MOŽNOST STOJALO

1. Mi ladje predmetov po vsem svetu. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nudimo EMS/DHL/UPS/China post, itd za način dostave, dobavni rok je odvisen od destinacije.V redkih primerih, strogo po meri potrdila, bo čas dostave malo dlje, Prosimo, bodite potrpežljivi.

3. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz.

4. Nismo odgovorni za kakršno koli Lokalni meri dajatve ali takse.

5. Predmeti bodo poslane v roku 1-3 dni po prejemu potrditi plačilo.

6. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila.

7. Vas prosimo, da nas kontaktirate s kakšno vprašanje, vam bomo ponudili zadovoljivo odgovoriti.

8. Čas Dostave:

1) sprejemamo Alipay, Western Union, TT, Moneybooker.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Pišite nam, če imate kakršno koli vprašanje o plačilu .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po dani red.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.Vse izdelke je potrebno vrniti v prvotno stanje, zato da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.

2. Kupec je odgovoren za VSE vrnitev stroškov, ki so nastali, prodajalec je odgovoren za VSE pon. stroškov.

3. Vrnjene brez predhodnega obvestila ne sprejemamo.

4. Brez nadomestila sprejeli po 30 DNEH od prejema.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.drustvo-dop-cerklje.si!

1. Zanašamo se na naše www.drustvo-dop-cerklje.si ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, vaše mnenje je zelo pomembno, Prosim, pustite dobre povratne informacije, če boste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev.

2. Če imate kakršne koli težave, se NAJPREJ OBRNITE na NAS IN BI RADI, DA REŠI PROBLEM NA NAŠIH NAJBOLJŠIH močeh

Blagovna Znamka IFBJD/SD Atribut lutkaObrazec 1/6Baterija NAStanje Na Zalogimaterial GumeStarostni Razpon > 3 letOpozorilo ne jejteTema PokliciŠtevilka Modela 1122Poklici PrincesaKraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)Vrsta Moda LutkaPostavka Vrsta LutkeDimenzije 29 cmZnačilnosti MiniSpol DekletaMfg Serijske Številke Moda

Oznake: kitajski zmaj lutka, polje kitajski lutka, kitajski lutka družino, številke kitajski lutka, kitajski lutka lesa, kitajski lutka otroka, zombi kitajski lutka, kitajske miniature lutka, kitajski hiši lutka, kitajski lase lutka.