Pravokotnik rezanje kovin matrice die cut plesni Oznako zaznamek dekor Album papir obrti nož plesni rezilo udarec matrice umre 2020

O osebnih prilagajanje: 1: minimalna 15pcs 2: Poskušajo zagotoviti jasne fotografije in velikosti 3: Pravilna nastavitev bo narejena glede na razmerje 4: cena lahko samo sestavljen po risanje (npr. cena, ki so bolj natančno) 5: Če ne želite, da sem prodal svoj izdelek po meri več, prosimo, da 20Pcs. (Ena proizvodnje je 20Pcs) Rezanje Kovin Matrice v trgovini, bo poslana v roku petih dni , Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte me v čas, bom odgovor boste v roku 24 ur

Velikost Izdelka: 5.5x12.5 cm

Opomba:

1.Mi lahko zagotovi nove izdaje znamk po meri storitev, morate le, zagotoviti fotografije in velikosti za nas

2.Če ste našli izdelke zdrobljen ali manjka, ko ste prejeli paket,pls, ne oklevajte, da nas kontaktirate.bomo prevzeli odgovornost in vam zadovoljni rešitev

44805648588016405 Vroče prodati design US $ 2.87 / US $ 2.42 / US $ 4.05 / US $ 3.32 / US $ 3.06 / US $ 4.29 / US $ 2.54 / US $ 1.39 /

Številka Modela SK0485Stype rezanje umre 2020Uporabite za ScrapbookingVELIKOST 5.5x12.5cmNačin uporabe Primerno za vse strojeVzorec Tipa Nepravilna Slikamaterial Ogljikovo JekloZnačilnosti kovinski navojni rezilniki za kartice, ki nove do leta 2020

Oznake: označite knjige, Zaznamek, torto lutka plesni, zlitine las, glavnik, silikonski cloudly torto plesni, 3d art plesni, keychain plesni, flip v ombre, snuffer cev, srčkan lutka plesni.