Nigerijski Francoski Čipke Tkanine 2018 Zelena Afriške Til Tkanine, Čipke Visoke Kakovosti Afriške Čipke Poroko Tkanine Za Obleko 1254

Opis Izdelka

Material

Tkanine, Čipke

Razpoložljive Barve

Manycolors(Povej mi barvo, ki jo želite)

Širina

51'/52'

QEM storitev

Ali se lahko meri

Pakiranje

5yards/polybag,

15 jardov/snop,200bundles/posodo

Plačila

Western union, Money gram, Paypal, bančno nakazilo.

Dostava

UPS/DHL/EMS/TNT/FEDEX, Za sea.By air

Čas dostave

V roku 3-5 delovnih dni po plačilu.

Pokaži Sliko

Plačilo

T/T,Wester Unije,Money Gram so tudi sprejemljiva.

Imamo vse vrste afriških čipke na zalogi zdaj,mi bo zelo ugodnih cenah in več popust z dobro kakovostjo,vljudno prosimo, pošljite e-pošto na nas, ali se obrnite na nas kadarkoli.

Dostava

UPS/DHL/EMS/TNT/FEDEX,

Povratne informacije povratne informacije je zelo improtant za NAS ,Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,vas prosimo, da nas pet satr in aktivno povratne informacije,se bomo narediti bolje.Če so kakršne koli težave,se obrnite na nas prvič, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije,cuase ga ne more rešiti ničesar,naj bi nam sporočite, tako da bomo lahko rešiti, dokler ne izpolnjujejo.Kupec nasveti : real barve materiala je lahko nekoliko drugačna od slike, ki je zaradi fotografiranja in vaš monitor.Prosimo, da se zaveda, da

Tehnika VezeneDostava Za Zrak/morje/express (DHL,Fedex,TNT, itd)prednosti Najboljši Serviecs,Visoko Kakovostna,Hitro Dostavo,Ugodne itd.Funkcija Okolju PrijaznoDekoracijo OkrasnihVrsta Tkanine francoska čipkaŠirina 51-52 InchesVrsta Izdelka ČipkeŠtevilka Modela 1254Blagovna Znamka kalumeBarve Rumena Modra, Roza ,Turkizno modraPriložnosti Poroko, Stranka,Texile Stranka, Obleka,oblačilo, oblekomaterial 100% PoliesterSlog Moda,Morden,Priljubljeni itd.MOQ 5yards na kos

Oznake: bel pulover s kapuco rastlinske ženska, val oblikovan taco imetnika, nalepke kuhinja 80 200, igrača imetnik prost vzorec, bel pulover s kapuco ženske velikosti, ženska športna krzno čevlji, nalepke kit zx10r 2013, pozimi radiator mazda 3, kolo 130 60 13 skuter.