body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 3D Uganke Lesene Luč za Ribe Strani Ročice Music Box Zbiranja Igrač DIY Sestavljeni Načinu Model Gradnik Darilni Kompleti

Anti-korozijska, je fine izdelave in ne enostavno za preoblikovanje.

Lesene puzzle kit ni le zabava za zbiranje, lahko tudi vaje vaš otrok roko oči usklajevanja, hands-on spretnosti, glasbene občutek, estetska zmožnost, itd.

To je DIY strani-koljenast music box model, morate DIY sestavljeni sami.

Strani ročice Music Box, samo obrniti ročaj in bo igrajo to dobro znano melodijo.

Barva:Kot prikazano

Material:les

Velikost:7.6 x 4.6 x 10,6 cm

Vsebina Paketa:

1 set x bloki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

VELIKOST 7.6 x 4.6 x 10.6cmCertificiranje NOBENBarve Kot je prikazanomaterial LesPoreklo CN(Izvora)

Oznake: mozaik vode puzzle, otroci puzzle znanja, kovinski miško, puzzle, tank puzzle plastike, tujec kovinski puzzle, kovinski puzzle mmz, dc kovinski puzzle, dinozaver vode puzzle, tank puzzle kv2, ustvarite lesene sestavljanke.