Avto Styling Smerniki Vklop Dekorativni Okvir iz ogljikovih vlaken barva okrasni Pokrov Nalepke Trim Za BMW X3 G01 auto Dodatki Izdelek Je Le Primerna Za BMW X3 G01 2018 Leto Color: Silver / ogljikovih vlaken Opomba:Material ABS Barva je iz ogljikovih vlaken Material : nerjaveče jeklo / ABS, Kako uporabljati: 1.Čisto in suho območje, kamor želite namestiti. 2.Preverite mestu.Solza pokrov na dvojno. 3.Odtrgajte zaščitno folijo na obeh koncih.Prosimo, preverite vaš Avto, preden odloči.V nadaljevanju je Avto Samo Za Referenco med Vaš Avto.Če potrebujete kakršno koli pomoč, o izdelku, prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli času.Material : ABS Material : nerjaveče jeklo

Element Širina 0cmElement Teža 0kgPostavka Dolžina 0cmVrsta Materiala ABSZunanje Testiranje Certificiranje CCCLeto 0Postavka Višina 0cmIme Modela za BMW X3 G01 2018 LetoBlagovna Znamka S črto AMG M

Oznake: bmw g01 sedež očesa, bmw f03 dodatki, bmw x3 g01, bmw g01 okno, bmw x3 g01 2018 avto dodatki, bmw g01, 2019 bmw x3, bmw x3 g01 dodatki zunanjost, ihpone bmw dodatki, g01 x3.