Moške Stanovanj Čevlji Velikost 38-44 Mens Čevlji Modne blagovne Znamke Moških Loafers Pomlad Moccasins Moških Pravega Usnja, Obutev *78321

Toe slog: krog glave

Zaprti način: nastavite stopala

Edini Material: Guma

Zgornji material: vrhnja plast cowhide

Proces proizvodnje: Lepilo čevlji

Pete: ravno pete

vzorec: plain

Priljubljena elementi: navaden rezanci

Slog: Mladi

Trend priložnostih: vsakdanje

Sezona: Spomladi in Jeseni

Slog: Loafers

Funkcija: Dihanje Standardne velikosti primerjavi tabela: ZDA: 5.5----stopala dolžina: 23 CM

US: 6------stopala dolžina: 23.5 CM

US: 6.5---foot dolžina: 24 CM

US: 7-----stopala dolžina: 24,5 CM

US: 7.5---foot dolžina: 25 CM

US: 8-----stopala dolžina: 25,5 CM

US: 9-----stopala dolžina: 26 CM

US: 9.5---foot dolžina: 26.5 CM

US: 10----stopala dolžina: 27 CM

US: 10.5--stopala dolžina: 27.5 CM

US: 11----stopala dolžina: 28 CM

US: 12----stopala dolžina: 28,5 CM

US: 13----stopala dolžina: 29 CM NAS: 14----stopala dolžina: 29,5 CM zgoraj navedeni podatki samo za referenco, če je dolžina vašega stopala ni zelo standard.Lahko me sprašujejo po e-pošti.

Nakupovalni vodnik podatki:

Dragi kupci in prijatelji, dobrodošli na obisk moje trgovina in nakup naših izdelkov.Naši izdelki so izdelani z proizvajalci, z zelo zanesljivo zagotavljanje kakovosti in estetike, ki so zelo zadovoljiva za vas.

Obstajajo nekatere informacije, da moram posvetiti pozornost.Jaz grem za izdelavo tukaj.Upam, da boste lahko brskate:

Ena: barve izdelka je sprejela naše osebje osebno.Obstajajo lahko nekatere barve razlika.Vendar pa izvirni izdelek je zelo lepa.Prosim za javnost za nakup.

Dve: Če je paket, ki ga je prejela, je morda poškodovan, bodite prepričani, da zapisa celoten video, ko odprete paket in poslati na nas.Mi vam bo dala nekaj odškodnine.

Tri: Ko naročite izdelek, če obstaja kakršen koli informacije, ki jih ne more prebrati, vas prosimo, da nas kontaktirate.Naš uporabniški servis vam bo dal prvi odgovor.

Štiri : Če imate kakšne dobre predloge za našo trgovino, prosimo, pošljite nam na našo customer service takoj.Bomo kot nalašč je prvič in ne boljše.Pustite, da ste zelo prijetno doživetje.

Končno, želim vam srečno nakupovanje!

Zapiranje Tip Slip-OnZgornji Material Genuine LeatherUpper-Genuine Leather Type Cow LeatherVzorec Tipa TrdnaPodplat Materiala PUFunkcija nepremočljivaObloge Materiala NOBENFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiVložek Materiala EVABlagovna Znamka EUDILOVEŠtevilka Modela 78321Sezona Pomlad/JesenČevlji Tip Loafers

Oznake: keomi ure kupi mi, realme 6 slušni aparat, ipad 6 2018 360 primeru, nerf fortnite orožje, turn luči led rumena, sizeplus velikost pajama, niy magnetni držo, ogon kreditne kartice polje, latrax rally baterije.