LALAWIN B141PW01 V. 4 Proti 0 V. 1 V. 2 V. 3 fit LTN141BT02 LTN141BT06 LP141WP1 TLC2 N141C3-L06 L01 L08 L05 L02 CCFL LVDS 1440x900

€31.79

OPOMBA:Preden ste jih naročili , ima v primeru kakršne koli napake & težave v naše poslovanje , prosim, pošljite nam v nadaljevanju informacije za dvojni potrjuje, da zmaga ta posel skupaj.

•1-->LCD ime modela v roko zdaj ,kot so : LP140WH1-TLA1

•2-->Vaš prenosnik imena ,kot so : DV3000 ......

•3-->Pošlji nad podatke na naš mail in mi bo odziv ste v 24 urah za hitro in desno posel ,hvala !

Opozorilo:

Da bi se izognili napačni naročilo ali narobe predmet, ki ga je kupil, tukaj je, kaj morate prebrati pred naročilom,

1. Prosimo, preverite vaš prenosnik model v združljiv seznam ali povejte, če širok zaslon ali standardna zaslonu.

2. Prosimo, preverite LCD zaslon velikosti in ločljivosti.

3. Prosimo, preverite Podatkovni priključek (14pin, 20pin, 30pin(S, M, L) ,40pin(S,M,L), 50pin 60pin ) in položaj

4. Prosimo, preverite fizična ločljivost slikovnih pik LCD zaslona.

Opis Pogoj A+ NOVA številka Dela B141PW01 V. 4(ali zamenjava model LTN141BT06 LTN141WD-L05 L07 N141C3 B141PW03 B141PW02 B141PW04 LTN141BT05 LTN141WD-L05 in tako naprej) Opozorilo:mi Bomo poslali združljivi modela, ki temelji na zalogo.Če ne boste sprejeti,vas prosimo, da ne bi ga.Najlepša hvala za vaš understandin Velikost 14.1 palca Ločljivost 1440×900 Razmerje široki zaslon Garancija 7-dni vrnil nakup;90-dni garancija vključeni.Združljivi modeli

Stanje: Novo, Razred A.

Pakiranje: Antistatic bag in box

Vsak kos je preizkušen strogo pred dostava!

Pomembno

Posebne laptop modelov, ki lahko pridejo v različnih velikosti in ločljivosti.Prenosnik LCD resolucija ne bi beupgraded ali znižala.Morate potrditi, da se ta zaslon se ujema vaš prenosnik v velikosti in ločljivosti, preden jih kupite!Ne Vrne Zaradi Nepravilne Namestitve ali Nezdružljivost

Linija izdelkov

Prenosni računalnik, lcd in led zaslon:od 4.5 palčni, da 18,4 palčni

1.Velikost:8.9",10.1",10.2",11.1",11.6",12.1",13.1,13.3",14.0",14.1" ,15.0",15.4",15.6",16. 0",17.0",17.3",18.4"in tako naprej.

2. Ločljivost:WSVGA,WXGA,WXGAHD,XGA,WXGA+,WXGA++

3. Osvetlitev:LED,1CCFL,2CCFL

Plačilne in Davčne

1.Alipay je perferred in varnost

2.Izdelek, ki se pošiljajo izven Kitajske bodo imele uvoznih dajatev, davkov in dajatev, itd.Te pristojbine niso zajeti bodisi cen ali stroškov prevoza proizvoda,in so odgovornost prejemnika.

Dostava

(Prosimo, upoštevajte,: business/delovnih dni:NE, vključno z vikendom ali prazniki.)

1.Bomo ladja element, s priporočeno Letalom v 2 delovnih dni po plačilu izbrisani.Dostava čas od naslednjih včasih mogoče malo več zaradi meri težave,počitnice ali kaj negotova razlogov.Za večino držav: 25-45 delovnih dni (kot so Nemčija, Španija, Swden, Švica itd.) V ZDA, veliki BRITANIJI in Avstraliji: 7-18 delovne dni, Da Rusija: 25-60 delovnih dni zaradi Rusija post je zelo počasen

Za hitrejšo dostavo,vas prosimo, da nas kontaktirate za izrazite podrobnosti.

2.Bomo ladja vaše parceli po vsem svetu, kot darilo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo, ki je prava.

3.V paketu so prepričani, podpis, ki zahteva.Če nobeden znak za paket,ga bo treba vrniti.Prosimo, ne pozabite, da gredo za post office, da ga poberem.Hvala.

Vrnitev

Stranka ima 7 dni časa, da pregleda/namestitev izdelka ob dostavi.Prosimo, da poročilo kakršno koli škodo ali mrtvih-na-arrial (DOA) v obdobju, lahko Stranka zameno za točno isto izdelek v 90-dan, ko je določena z napako.Pri izmenjavi za drug izdelek, stranke, se šteje, da opravi dva ločena transakcije, vrnitev in nakup

Povratne informacije

Ceniti vaše podjetje, vsaka plačilna stranke bodo prejeli pozitivne povratne informacije.Mi uspe, če menite, da pustite vse povratne informacije, razen pozitiven.V tem primeru, radi bi vas da prosimo, sporočite nam, kako bi lahko izboljšali naše storitve, da bi bolje služijo.Hvala vnaprej

Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni ZaslonBlagovna Znamka LALAWINŠtevilka Modela B141PW01 V. 4Uporaba Prenosni računalnik

Oznake: t60 zaslon, hsd100ifw1 a00, 1440x900 hdmi controller board, adapter za lenovo thinkpad, 14 palčni, matrika samsung, asus matrix, lenovo t60, lenovo t61, dell 1440 zaslon.