INZATT Pravi 925 Sterling Srebro Minimalističen Votla Odprtina Obroč Za Modo Žensk Stranka Fine Nakit, Lepe Obroč Dodatki

Slog TrendyKovine Tipa SREBRNADa več, kot 200USD Brezplačna dostava za UPS,DHL,EMS,AramexFine ali Moda FineKovinskega Žiga 925,FuntBlagovna Znamka INZATTSpol ŽENSKEŠtevilka Potrdila 0Obliko\vzorec GEOMETRIJSKIDrop shipping order SprejemljivCertificateType Tretja Oseba OceniPostavka Vrsta Obročimaterial 100% 925 Sterling Srebrna GarancijaGlavni Kamen NOBENDa več, kot 10USD Brezplačna dostava za sledenje infoStrani Kamna NOBENNastavitev Vrste NOBENPriložnosti StrankaOcassion Stranka,Poroka,Rojstni Dan,Sodelovanje,Obletnica,Rojstni DanObroči Tip Poroko PasovihŠtevilka Modela XRY250

Oznake: star pravi 925 obroč, 925 pravi srebrni prstan verige, pravi 925 srebro trikotnik obroč, earings srebro 925 pravi, pravi srebro 925 band obroč, pravi srebro 925 angel, taurus pravi srebrni prstan 925, pravi srebro 925 obroč dangles, prstan srebro 925 pravi yanhui, srebrni prstan 925 široko ogromen.