DF96A/B Avtomatsko Nivo Vode Krmilnik Črpalke Cisterno Tekočino, Stikalo 220V w sonda

75433 Vroče Ponudbe Ta izdelek uporablja integrirano vezje, v kombinaciji z visokih stavb, korito (vodni stolp) je zasnovan tako, da poveča raven klasifikacije je skupni nadzor pod umivalnik, umivalnik drenažo in varstvo voda in drugih funkcij, se lahko samodejno rezervoar za vodo, odvajanje in učinkovito bazen vode ravni preprečiti vode, prekoračitev ali črpalka v prostem teku visoka škoda, ni industrijskih, gospodinjskih izdelkov se uporabljajo.Zelo primerna za mesta, podeželje, v šoli, kjer rudarskih podjetij in domačih vode wells - Dobro Vodi Projekt, ki se pogosto uporablja pri tiskanju in barvanje, kemije, živil, pijač, vina, sladkorja in drugih industrijah.

OOTDTY

Funkcija in namen

(1) bazen nadzor glavo navodila za namestitev nameščen na enotni nadzor grafikon prikazan na sliki 1:

A (meridian) - za bazen (stolpe), višjo stopnjo kontrolnih točk, nivo vode narašča do točke A nivo vode, vode stik s sondo, voda, regulator samodejno v črpalko;

B (modra črta) - bazen (stolp) na nižji ravni kontrolnih točk, nivo vode pade pod točko B nivo vode, vode proč od sonde stik, nivo vode, regulator samodejno odprl črpalke, bazen za polnjenje vode.

C (black) - za bazen (stolpe) tleh, v bazen z nizko in na dnu bazena;

D (zelena črta), E (rumena črta) in prejel C.

(2) v okviru enotnega nadzora bazeni (tj., drenažo bazena) sonda za namestitev navodila za namestitev diagram, kot je prikazano v slika 2:

E - za naslednje bazen višjo stopnjo kontrolnih točk, voda narasla na E nivo vode, vode stik s sondo, nivo vode, regulator samodejno odprl črpalke, odvajanje vode; Če ne drenažo, E ne poberete;

D - bazen pod spodnjo mejo za nadzor nivoja tekočine, nivo vode, vode tabela je padel na točko D stik s kontrolo glave iz vode, nivo vode, regulator samodejno zapiranje črpalka, bazen stop drenažo;

C - zemlja, da se potopi, je dal, da se potopi nizko stik z spodnjem delu;

A in B ne poberete.

(3) pomanjkanje vodnih virov za varstvo sonda navodila za namestitev če želite namestiti diagram, kot je prikazano na sliki 3:

C, D točk za umivalnik spodnja meja nivo vode kontrolnih točk, voda tabela je padel na spodnji meji nivo vode, C in D, en sonda, ki v stiku z vodo iz vode nivojski nadzor rele ukrepa takoj, cut off izhod, vodna črpalka preneha delovati;

E in C točke kratek odgovor;

A in B ne poberete.

Paket vključuje:

1 * DF-96A/B Avtomatsko Nivo Vode Krmilnik

3 * Sonde

DIY Dobave VodovodnePoreklo CN(Izvora)Blagovna Znamka OOTDTYCertificiranje NOBEN

Oznake: float ravni stikalo, čisto vodo, sonda, tekoče ravni controll, ravni vode, nivo goriva senzor, ravni stikalo, zlati needlework, raven tekočine senzor, tekoče ravni zaznavanja, sonda vode.