Otrok Tattoo Nalepke Original Velikonočni Risanka Tattoo Nalepke Velikonočni Temo Stranki Dobave Tattoo Nalepke za Dekoracijo Doma

Opis Izdelka:

Ime izdelka: Velikonočni tattoo nalepke za otroke

Velikost: 5.7 * 9.7 cm

Značilnosti:

Super srčkan in barvita zajec začasno tatoo design za otroke, dekleta in fantje.Kot nalašč za rojstni dan, kot je rojstni dan in stranka blaga.Otroci vseh starosti, ljubezen njih, še posebej dekleta, starega 4 5 6 7 8 9 let.

Zajček bunny stranka začasno tetovažo za otroke je popolnoma varna za vašega otroka kože.Uporabljamo samo FDA odobrila certified barvila.

Obstaja 10 različnih dokumentov, do več kot 100 modelov, lahko uporabite škarje za rezanje papirja, da bi dobili želeni vzorec, neverjetno design! !! !!Vsak perilo je pakirana posamično in ustreza zlahka v stranki, darilne vrečke

Enostaven za uporabo: Nanesite na začasni tatu kjerkoli na telesu, v manj kot minuti.Samo zmanjšanje vzorec tatoo, peel off prozorno plastično folijo, jo položite na kožo, nato navlažimo z vlažno krpo in počakajte nekaj sekund, da se posuši.Te tetovaže ponavadi trajajo približno tri dni in so nepremočljive.Lahko čiščenje z oljem ali drgnjenje v tuš.

Paket Vključuje:

1 * nalepka

Opomba:

1. Zaradi številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe, prave barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani.

2. Ročno merjenje proizvoda dolžina, prosimo, dovolite 1-3cm napako.

Oznake: polnilnik xiaomi redmi x, polnjenje big mouse pad, polnilniki iphone 8 mobo, polnilniki telefon magneti, polnilniki informacije o bateriji vaja, kabel za polnjenje baseuse, stroški samsung swatch, polnjenje cabel android, polnjenje 2 akumulator.