1pc Za Tablični računalnik ipad za Pametni telefon novih nastavitev Kota Stojalo za Podporo Gori

Opis: popolnoma nova in visoke kakovosti.Več kotov nastavljiv.Vam smeri popolne pogoje za zaslon in tipkanje.Lahko se uporablja tako za Pokončnim in ležečim ogled.Z pridržite tipko Pritisni in dno, lahko prilagodite kota, izvlecite dno se lahko zaklene.Z gumijasto podlogo, ko naprave imajo primeru, lahko odstranite z blazinico, preden dajo na čakanje.Tablični računalnik in telefon lahko čez ali stati na čakanju.Enostaven za uporabo.Mogoče zložiti, enostaven za prevoz.Opis izdelka: Mesto tablični računalnik, kadar je naprava v udoben kot gledanja, za gledanje video, fotografije ali v stiku z vašo enoto.Podpira vertikalno in horizontalno ogled.Stojalo se lahko uporablja z Pametni telefon/iPad Universal.Lahki, da jih lahko nosite prilega v vaš nahrbtnik ali torbico.Prenosni / Nastavljiv / Trajne.En kos design za enostavnost uporabe.Pakiranje vsebuje: 1pc x stojalo, nosilec za ipad/pametni telefon/tablični računalnik

Blagovna Znamka xingzhaotongŠtevilka Modela Prenosni Nastavitev Kota Stojalomaterial PlastičniPaket NoFunkcija polnilnikŠt. XZT001612

Oznake: držalo za telefon za motorcycl, primer ipad nova, ipad mini pero, ipad za 12, 9 tipkovnico, jetech ohišje za ipad, imetnik ipad, Opomba, za tablični računalnik stojalo, imetnik tablet, a2531.