5pcs/veliko chevron natisnjene barve headwraps Otroci lase ovijte razredi mehko bombažno elastični trakovi v visoki kakovosti pribor za lase

Moda Trakovi Zalogi

1.Predmet : Elastični Naglavni Trak

2.Material: Poliester tkanine

3.Velikost : 19.5*7 CM

MOQ: 5pcs/veliko, naključno mešane barve ali kot zahtevo naročnika,

4.Barva: Kot slike

5.Funkcija: Oblačila, pribor/lasje okras/čevelj cvet/dekorativni cvet/itd.

6.Dostave: 3-5 dni po tem, ko naročilo potrjeno

Opomba : Tam imajo malo razlikuje vsakega kosa zaradi ročno, c olors se lahko nekoliko razlikuje zaradi monito r, se obrnite na nas, če obstaja kakršen koli težave,hvala vam !izbirate lahko barve , če ne , bomo poslali premešamo .Prosimo, izberite barv, od tukaj in nam povejte, barve' ŠTEVILKE in KOLIČINA :

Slikovna Predstavitev

F A Q

Lahko bi druge barve?

Da,lahko izberete iz naše grafikon karte,preden boste oddati naročila,se najprej obrnite na nas,ampak MOQ je 100 kozarcev na barvo.

Lahko spremenim velikost?

Ja,smo lahko je večja ali manjša glede na vaše zahteve,preden boste oddati naročila,se najprej obrnite na nas,Ampak MOQ je 100 kozarcev vsaka barva pls, upoštevajte!

Ne vašo ponudbo vključujejo stroške prevozov?

Ja,to je free shipping stroški za ZDA z epacket

Plačilo

1.smo ponavadi accpet plačilo preko

2.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden se odločite za plačilo

3.Vaš denar je varno v www.drustvo-dop-cerklje.si račun,vas prosimo, da potrdilo o www.drustvo-dop-cerklje.si in sprostitev denar, potem, ko je blago prejel.

Vračilo 1.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo accpet vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ceno ladijskega prometa,bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla. 2.Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki je za Element, kot je opisano in Komunikacije dostava in hitrost . 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljše serive.

Stik z nami

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.drustvo-dop-cerklje.si ali nam pišite.

W e lahko odzove E-pošti v roku 24 Ur.

Vrsta TrakoviŠtevilka Modela WOMOQ 5pcs/veliko, naključno mešanih barvSpol Dekletamaterial PoliesterVzorec Tipa TrdnaIme Oddelka OtrociPostavka Vrsta PokrivalaBarve 9 barvno AlternativaPripravite Čas 3-5 dniVELIKOST About 19*7 cmSlog ModaPark da,

Oznake: glavo plastične zobe, plovila glavo, hoop navaden, Halloween Glavo, glavo sup, korenček glavo, črno mašno glavo, bandeau hairband, flis zaviti, zazzy bandz lase.