Diy Diamond Slikarstvo Sadje Navzkrižno stitch Kompleti Kristalno Beadwork Popoln Kvadrat Vgradnjo v Vrtalne Garniture Nedokončane Diamond Vezenje Sadje -Velikost Slike: 20x25,20x30,25x35,30x40,35x45,38x50cm,45 x60cm ,50 x70cm -Porduct ime: Nova generacija DIY diamond paiting emboridery---rubikova Kocka diamond Slikarstvo -Funkcija ; Diamond kritje platno skupaj , je poln Kvadrat diamond vezenje-Material: Nova generacija Smolo Diamond z 477 DMC Barve -Pakiranje: Color Box / Bag-Večnamenski: Lahko uporabite v Spalnici, jedilnico, Kopalnica, Umivalnici, Kuhinja, Študija, Doma, v Pisarni, Hotel, Restavracija in Bar

DIY Diamond slikarstvo proizvodnje koraki.Odprto okno in preverite diamond pripravi posebnega orodja.b.Oglejte si smolo diamant, barvni, urejene, da bi kodiranja.c.Odkriti trak za risanje zgoraj, boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barvno kodiranje.d.V skladu z ustrezno barvno kodirane objemka ustrezno smolo vdelan diamanti.e.Predlaga, da en tip smole diamond en niz zaključil hitreje.f.Da bi ustvarili odlično diamond slikarstva, risbe skupaj na enem mestu, vsaka vrsta simboli nimajo ostati zaljubljen diamanti.g.Za zmanjšanje dobra slika na risbe razporejene matrika, ki se pritrdi na ravnini materiala zgoraj.h.Spoje morajo ravno proti čeden, nimajo nobene razpoke.sem.po dober boj, ostali vrzel na lepilo ustrezne simbole diamantov.j.Za dokončanje dobro diamond risanje, jo dal v svoj izbor primeren okvir (izdelek ne vsebuje okvir).O Fotografiji Meri, Da je zelo priljubljen in modno, da se po meri, ne glede na fotografijo, ki jo želite, da bi diamant slikarstva, kot so vaša družina ali svoj portret, poročne slike, fotografije, ki potujejo, hišni ljubljenčki, in lepo pokrajino in pes.Nato lahko naredi sam svojo fotografijo s svojo družino, in na koncu jo dal v okvir na steno hiše ali podarili drugim kot edinstveno in nepozabno darilo!Samo kraj naročilo in pošljite vaše fotografije na nas in vam bomo odlično diamond vezenje koli fotografijo, ki jo želite!

Vrste Stenske nalepkeSlog SodobnoTehnika DIY Diamond slikarstvoLepljenje Površine PolnoO Vaja Celotno sliko, kvadratni diamond slikarstvoOkvir NoVrsta Diamond Slikarstvo Navzkrižno ŠivOrodja Tip Pincete, Pick-Up OrodjaBlagovna Znamka Yumeartmaterial Resin rhinestonesPlatno Pakiranje Metode ZavihalZunanje Embalaže, Obarvano Poljez uporabo lokalne stanovanje,hoteli,pisarne,sejne sobe,jedilnice,restavracijaMozaik Vezenje Šivanje okrasnihNastavite Vrsto navzkrižno šivŠtevilo Barv 30-45Vzorec Tipa Diamond VezenjeUporaba Gospodinjski Essentials/DekoracijoObrazec Multi-picture KombinacijaDiamantno Obliko Kvadratni

Oznake: beadwork, diy diamond slikarstvo devica marija, navzkrižno šiv vezenje, constellation diamond, noge vezenje needlework, mozaik vere, diy ikono, diamond mozaik, vezenje kit traku, plovila kit.