Obrat Visokim Tlakom Širjenja Polje, Vrt, Drevesa, Visoka Nadmorska Višina Stiskanje Veje Širjenja Žarnica Navijali

OBRAT PROPAGATOR: Uporablja starodavno metodo Zraka, Plastenje, ki je o gg korenine desno na veje, da posnema vaše obstoječe rastline in proizvajajo nove.Deluje na zaprtih prostorih in na prostem rastline, kot so vrtnice, plezalcev, dreves, sadja, grmovnice, sadno drevje, in trdi, da korenine rastlin, kot so nolia in Camellias.

NE DAE: ne Zagotavlja dae staršev rastlin na vse, kot se uporablja samo majhno podružnico na obrat, ki si želijo klonirati, s čimer se ustvarja malo, da ni motenj in ne moti rastlin naravno rast.

MOČAN & HITER REZULTATI: To je še posebej ustvarjena z rezanjem svetu design, ki omogoča, da vaša potaknjenci doseči močnejše korenine, da proizvajajo več zrelih rastlin hitreje kot običajni širjenje metode.Omogoča vam, da vidite širjenje rezultatov v 6-8 tednih po namestitvi.

VARNO ZAKLEPANJE: Zasnovan z zamaški in kotu ključavnice, ki jih povezujejo med seboj in varno na veji, da imajo propagator v veljavi tudi brez steblo pod.Vendar pa lahko uporabite plastične vezi, da imajo lupine varno.

Za VEČKRATNO uporabo: širjenja školjk so čvrsta in dovolj trpežne, da je mogoče ponovno uporabiti, znova in znova, tako da boste lahko klon več rastlin vašega srca vsebine.Pripni in klon vaš obstoječe elektrarne z lahkoto in brez skrbi, zahvaljujoč Rastlin Razmnoževanje Zrak-Layering Stroka!

barva:črna

Material:PP

velikost:12 cm

Vsebina Paketa:

10 x Rastlin Navijali Napravo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)

Oznake: big rockwool, pot volne, rockwool avstralija, volna rockwool, Rockwool 200pcs, rockwool črna, plošče rockwool, hydroponics rockwool, rockwool slab, ameriški rockwool.