F1-25 dolgočasno glavo za rezkalni stroj

€181.69

#detail_decorate_root .magic-1{širina:750px}#detail_decorate_root .magic-11{margin-top:0;margin-left:0;width:184px;višina:184px}#detail_decorate_root .magic-15{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;višina:311px}#detail_decorate_root .magic-17{margin-top:-18px;margin-left:-3px;širina:750px;višina:603.75 px}#detail_decorate_root .magic-21{polje-velikosti:vsebina-polje;font-weight:700}#detail_decorate_root .magic-26{polje-velikosti:vsebina-polje}#detail_decorate_root .magic-27{širina:446px}#detail_decorate_root .magic-37{margin-top:0;margin-left:0;width:750px;višina:484.64619492656874 px} Izdelek Paramenters Podrobnosti Slike Priporočamo Izdelkov, se Obrnite na embalaži Izdelka

Embalaža

Naš paket brez blagovne znamke.Redna pakiranje je 1pcs/plastično vrečko.Pakiranje z plastice vrečko znotraj,

lepo papir polje zunaj, ali karton škatle in lahko tudi paket glede na vaše zahteve.

dostava

1. FedEx/DHL/UPS/TNT za vzorce, od vrat do Vrat;

2. Po Zraku ali po Morju za serijo blaga, za FCL; Letališče/ Pristanišče, ki prejemajo;

3. Stranke, ki opredeljujejo špediterji ali tržni dostava metode!

4. Čas dostave: 3-7 dni za vzorce; 30-40 dni za serijo blaga.Profil Podjetja

Pingyuan Zhenghao Strojev CO.,LTD

Shandong Pingyuan Sindrom Strojev Co., Ltd je bil ustanovljen in1998. Strokovno R&D in prodaja visoko natančnost ravno nos klešče,

hitro spremembo orodje prevoznik,orodje imetnik,CNC Orodja imetnika,večji strokovni proizvajalec CNC stružnica pribor na kitajskem.

Imamo izvoz izkušnje za več kot 10 let , Naše customersmainly iz Jugovzhodne Azije, trg EU, severne Amerike in drugih državah in regijah.Doslej smo odobritve: ISO /CE certifikat.

Oznake: naruto sticker stationery, naruto playstation 4 igra, naruto majica risanje, naruto mehko silikonsko ohišje, naruto shikamaru nalepke, naruto plakat sannin način, naruto samsung a20 e primeru, naruto pohone primeru huawei, naruto pikachu primeru telefon.