ENMAYLA 2019 Nove Modne Poletne Visoke Pete Sandala Otrok Antilop Osnovne Priložnostne Sponke Traku Gladiator Sandali Ženske Velikosti 34-39 LY1135

Pls ukrep vaša stopala dolžina zelo previdni,nato pa izberite velikost, ki temelji na stopala dolžino.Na katero koli vprašanje, pls stik z nami!Prikaz Izdelka

Razlika v barvi mogoče zaradi nekaj razlogov, kot so barve, refleksija na zaslonu lighthing ozadje itd.

če potrebujete več sliko, prosimo, obrnite na nas.hvala.

Prosimo, kliknite na "Dodaj v Trgovini Seznam" (levo stran), da dodate naši trgovini v vaše priljubljene in našo VIP,

potem lahko enostavno preverite naše nove sloge in vašega naročila.

1.1.sprejemamo Alipay tu je,vse svetu plačilo orodja, ki so jih sprejele v DEPOZITNI sistem

1.2.Plačilo mora biti maed v roku 3 dni po naročilo,prosimo, poskusite poravnati še enkrat, če se plačilo so ot uspe ali druga obvestila, bo sistem včasih

Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode, kreditne kartice, moneybooker'

V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A:Paket manj kot 2 kg, ki bodo dobavljeni z China Post, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija;

Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica;Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstralski; Nemčija, Danska; Singapur.

Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti ladijskega stroškov.

Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s Številko za Sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.

Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!

Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če želite, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno.Hvala!

RM304427285593507

Številka Modela LY201902261135Platforma 2 cmVišina Perona 0-3cmFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiVišina Pete 10.5 cmVložek Materiala MikrovlakenSlog ModaNazaj Števec Tip Nazaj TrakS Ploščadi da,Obloge Materiala SintetičniPete Vrste Kvadratni peteVzorec Tipa TrdnaPriložnosti PriložnostneBarve črnaStrani Vamp Tip OdprtoIme Oddelka Za odraslePodplat Materiala GumeSandali, Tip OsnovnaVELIKOST 34-39Modni Element SponkeZapiranje Tip Sponke TrakuBlagovna Znamka ENMAYLAZgornji Material Otrok AntilopPostavka Vrsta Sandali

Oznake: jedilni pribor otroci, avtomobili, , cvetje saten nakit, jedilni pribor kampiranje odraslih, nalepke rože za les, nalepke rože kože, cvetje majhne nalepke, vila gnome figurice, cvetje jekleni distančniki, rože rdeče mouse pad.