Ključ Zajema Primeru Držalo Za Jeep Compass Grand Cherokee KK Svobode KJ Za Chrysler 300c PT Cruiser Sebring Za Dodge Kalibra Nitro

Podpora debelo in po Meri, Če želite kupiti več ključnih pokrov,obrnite na nas.lahko vam damo popust in veleprodajno ceno, Če morate po meri različne Barve in slog , prosimo, obrnite na nas preveč.O ladijski 1. Mi ladje po vsem svetu s pomočjo www.drustvo-dop-cerklje.si Saver Dostava , Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus , Kitajska Post Registriranih Air Mail ,www.drustvo-dop-cerklje.si Standardna Dostava.

Če boste nujno ,prosimo, izberite DHL ,UPS , TNT,EMS EXPRESS 2. Obljubimo, da bomo ladja v roku 5 dni po tem, ko vi potrdite plačilo.Ne moremo nadzorovati čas dostave ker se ravna po tretji osebi storitev. 3. Vendar pa je paket ni prispel na predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam dali zadovoljiv odgovor, 4. Obstaja določeno obdobje varstva za prevoz blaga.Če vaš nakup varstvo časa ni veliko, bomo razširiti varstvo obdobju in preverite za vas.Svoj denar, se ne bo prenesla na moj račun.O povratne informacije Naš uspeh je odvisen od vaše zadovoljstvo, zato vaše mnenje je za nas zelo pomemben. - Če ste zadovoljni z našimi nakup, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in bomo takoj dala pozitivne povratne informacije. - Naša prva naloga je, da hitro in učinkovito komunikacijo s strankami.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, prosimo, kontaktirajte pred začetkom spora ali zapustijo povratnih informacij.

Oznake: 9 5 saab, emblem jeep compass 2019, jeep wrangler, cherokee kj, skp chrysler 300c, kompas vojaške, big cherokee, radio jeep compass 2020, jeep kj svobode, jeep kj kit.