Priročnik Steklenico Vode Jug Strani Pritisnite Črpalka za Kampiranje Pitne Slavina G08 Veliko Vrednost April 4

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Material: Plastika

Barva: Kot na sliki kažejo,

Značilnosti: Okolju prijazna,Ne splash komolec design Priročno vodna črpalka deluje tako, da pritisnete navzdol vrhu Ekonomična črpalka: ne uporabljene baterije in ne stroški električne energije Inovativni vakuumske delovanje za enostavno delovanje To je super za dom, pisarno, šolo ali tovarne in vse javne priložnost uporabo Ustreza najbolj standardne steklenice z vodo,Izmenljive cev za enostavno čiščenje Kompaktna velikost in majhna teža, enostavna za izvedbo,dobavo ste zelo enostaven način, da pijejo vodo, Prihranite denar,ni baterij ali motorna zahteva

Velikost:(pribl.) 18*9 cm/7.09"*3.54"

Količina:1Set(1Pc Pitne Strani Pritisnite Črpalka Razpršilnik Vode,3Pcs Del Črpalne Cevi)

Opomba: 1. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja. Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta. Hvala

Tlak DrugoPoreklo CN(Izvora)Goriva DrugoStruktura DrugoŠtevilka Modela ČrpalkeBlagovna Znamka SAILFLOCertificiranje NOBENMoč Drugo

Oznake: bico vodna črpalka, kith, laduree, jkp vodna črpalka, priročnik črpalke, 6 pritisnite primeru, velike steklene vode jug slavina, pritisnite cev aprila, hopar ribnik vodna črpalka, pingvin vode jug.