SATA Širitev Kartica PCIE, da SATA3.0 Širitev Kartico Namizni Računalnik 4-Port Trdi Disk, Kartico Riser

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } SATA Širitev Kartica PCIE, da SATA3.0 Širitev Kartico Namizni Računalnik 4-Port Trdi Disk Riser Card Opremljena s hladilno telo, dobro odvajanje toplote uspešnosti, lahko učinkovito odvajanje odvečne toplote, preprečevanje visoke temperature škodo in zagotoviti stabilno delovanje.

4 standard SATA3.0 vmesnikov, ki so lahko povezani s SSD ssd diske, podpira velike trde diske nad 6T, in sistem za podporo zagonskih disket.

PCIE X1 vmesnik je združljiv s PCI E x4, x8 in x16 reže.Podprte komunikacije stopnja 6.0 Gbps, 3.0 Gbps in 1,5 Gbps vročo in vročo.

Sistemske zahteve: Za Xp/Vista/7/8/10/Server 2008 R2/8, Linux 2.6.x, različica in zgoraj.

Da je lahko združljiva z majhno ohišje, ta 4-port SATA3.0 širitev kartica je opremljena z 2*SATA3.0 podatkovni kabli (1*bend in 1*raven) in 1*pol-višina kratka železa stanja, in povezave med velikimi in majhnimi ohišje je brez ovir!

Material:PCB board + kovin

barva:črna

Vsebina Paketa:

1 x SATA Širitev Kartico

2 x SATA3.0 Kabli

1 x Pol-višina Kratka Železa Stanja

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Certificiranje NOBENČIP 9215Teoretična hitrost prenosa 6000 (Mbp)Blagovna Znamka NoEnName_NullPoreklo CN(Izvora)Specifikacija PCIE to SATA3.0 expansion card

Oznake: sata širitev kartice, sata 3 0 širitev kartico, pcie 4 1, mpcie, da pci, kartica riser, pci sata, pci sata da, mini pcie, riser pci, pci express usb3.