Izvirno Novo Nazaj Pokrov Baterije, Ohišje Vrata Za HTC Google Pixel 3 XL 3XL Zadaj Primeru steklenim Pokrovom Telefona Lupini z Lepilnim trakom

Izvirno Novo Najboljše Nazaj Pokrov Baterije, Ohišje Vrata Za HTC Google Pixel 3 XL 3XL Zadaj Primeru Steklo Telefon Zamenjave Delov Opis Izdelka:

Značilnosti:

1. 100% Delajo zadnji Zadnji pokrov Pokrov Ohišja Za HTC Google Pixel 3 XL 3XL

2. Nadomestni del Za HTC Google Pixel 3 XL 3XL .Uporablja se za popravilo zamenjati narobe, poškodovani, razpokani, notrecognised hrbtni pokrovček.

3. Prihaja z pretective plastične folije na zaslonih in varno pakiranje.

4. Testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro.

5. Odlične poprodajne storitve

6. To je popolnoma združljiv z: Za HTC Google Pixel 3 XL 3XL

7. QC:Test enega po enega, preden odpremo.

Package Incldued:

* 1 x Zadaj Nazaj pokrov Pokrov Ohišja Za HTC Google Pixel 3 XL 3XL Slike Izdelkov:

Plačilo:

1.Sprejemamo Varno & Lažje plačati na spletu(Depozitni)Preko kreditno kartico.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.pls pošljite vaše plačilo za vaš element kmalu.če kateri koli problem v vaše plačilo,pls obrnite na nas.

3.Pridržujemo si pravico, da lahko zavrne naročilo, za ponudniki haveing negativni, ali pa skrit, povratne informacije in nepooblaščeni ponudniki, ki so poročali iz www.drustvo-dop-cerklje.si.Dostava:

1.Predmeti so odposlano v roku 3 dni(razen ob vikendih in praznikih) in odpremljeno iz Kitajske.

2.mi ladje, ki jih na Kitajskem Post Air Mail ali Kitajska Post Zraka Parceli,ki je brezplačna.Na splošno je treba o 15-35 dni, da pridejo.Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme ali izgubljati čas carinjenja in tako naprej,prosim, počakajte potrpežljivo.

3.če potrebujete element nujno, prosimo, kontaktirajte nas za DHL, FedEx, ali EMS storitev podrobnosti, preden jo kupite.

Garancija:

1.pls predložiti dokazilo, slike ali videa, če izdelek nima težav po prejemu pakcage v roku 14 dni.bomo poslati ali vračilo ste po tem, ko potrdite težave in dobili vrnitvi predmeta.pls opomba,ne bomo responsble za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

2.Garancija bo veljavna za 6 mesecev pred tovarniške napake.

3.Garancija ne velja v naslednjih primerih:

a) Škode, nastale zaradi neupravičenega ware&solza,nepravilne uporabe, nepravilne namestitve ali delovanje, malomarnosti,nesreče.

b) Škode, ki jih povzročijo naravne disaters,poplav, požara,strele ali onesnaževanja.

c) Če je postavka je bila odprta, kateri koli deli, odstraniti ali popraviti za nepooblaščene osebe.

d) Brez garancije bodo imeli če je predmet, ki ni v originalni pogoji.Po-servies:

1.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če ne boste prejeli, vaš element več kot 40 dni po plačilu.

2.Ko prejmete predmet,če ne deluje pravilno ali pa je problem, Pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.

3.Moramo rešiti vaše probleme z naših najboljših storitev, Pls, ne dajejo nam slabo povratne informacije brez kakršnih koli stikov in komunikacije.

4.Smo zanesljivi in pošteni prodajalec,smo samo upam, da boste uživali v nakupovanju.Povratne informacije:

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.

2.Če ste dobili in tako kot naše elemente,pozitivni oceni je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo.

3.bomo vam popust pri naslednjem naročilu, če pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

4.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Oznake: google pixel 3 objektiv, baterija pixel 3, google pixel 3 xl tropskih primeru, zerolemon baterije primeru pixel 3, pokrov pixel 3, google pixle 3 xl usnjena torbica, baterija primeru pixel 2, imak pixel 3 zadaj, pixel 2 zadaj, googl pixel 3.