Velik Sprednji Projekcijski Zaslon 190inch 2.35x1 Razmerje Fiksni Okvir Zasloni Visok Dobiček Tkanine Lahko Prilagodite Velikost

€548.74

Kot projekcija svet spremeni, bolj domači kino gradbeniki se pretvori v Kinodvorana zasloni.Super širok Kinodvorana zaslon omogoča gledanje široki film način Hollywood namenjen ogledu in vam daje 33% več resolucijo iz projektor (glej spodaj)

Glavni cilj za domači kino je, da bi celoten film doživetje v vaš dom.Večina filmov, ki so proizvedena v Kinodvorana format je znan tudi kot 2.35:1 razmerje.Je Kinodvorana zaslon immerses gledalca v film, tako da odpiranja svojih periferni vid.Rečeno je bilo, preden, da je eden od načinov, da se primerjajo 2.35:1 razmerje stranic zaslona 16:9 zaslon je enak kot razlika opazuje svet gredo skozi okno ali stopite v domačem in sodeluje v svetu.Funkcije Zaslona Materiala nagrajene 1.2 Pridobili spredaj projekcija materiala s črno podlago in polno napetosti enotnosti čez celotno ogled površino 190-palčni Diagonali, 2.35:1 Razmerje.Prikaži Velikost: 174.8"W x 74.4" H .Izjemna kakovost slike na kateri koli zornega kota brez kompromisa v ločljivosti ali svetlost Aktivna 3D in 4K Ultra HD Ready Elegantne žamet zajeti okvir absorbira projektor prekoračitev in poveča sliko kontrast Združuje v nekaj minutah in vključuje namestitev strojne opreme.Načrtovanje in Namestitev 3.15" / 80 mm širina okvirja in je žamet, prevlečeni Split-oblika okvirja omogoča nižje stroške dostave, ne da bi žrtvovali kakovost Enostaven za montažo in namestitev v nekaj minutah Stenski nosilci omogočajo zaslona, premaknite vodoravno za pravilno namestitev centered

Specifikacija: Delovanje: DIY Ravno Fiksni Okvir fotografiji (W x H): 4440x1889mm / 174.8x74.4 inch Diagonala: 190" (Diagonala) Razmerje stranic: 2.35:1 Gain: 1.2 Screen Tkanine: High Definition Mat Beli Okvir Material: Aluminij s črno žametno Velikost Okvirja: 80 mm / 3.15 palčni (ravno) način Nadzora: Wall Mount Zorni kot: 160 stopinj Garancija: 24 mesecev

Kaj je različna med Matt White in Stekla Noge?

Matt White --Matt white vinil odsevni površini diffuses projicirane svetlobe v vseh smereh, tako slike je mogoče videti iz katerega koli kota.MW zagotavlja natančne barve izročitve, kot tudi vrhunsko jasnost.Priporočljivo za uporabo z vsemi visoka svetilnost projekcija naprave.Bolje v šibki svetlobi okolje.Dobiček = 1.1 .Tudi MW površine lahko čistijo.

Steklena Kroglica --Sferične stekleni biseri vdelani v površinski zagotoviti več razmislek daje lepšo sliko v primerjavi s mat bela.Ta svetlejše slike je omejena na manjše kot gledanja kot matt white.Steklena Kroglica zasloni bo nekoliko spremenila čistost prikazane barve...in bo imajo "sladke točke", kjer slika je na premije,...slika, na drugih kotov gledanja, ki se lahko pojavijo nekoliko temnejše (še vedno lažji od MW zaslona).Dobiček = 2.5 .Vendar GB površine NI mogoče očistiti.

Nekaj predlogov za izbiro velikosti zaslona...

Optimizacija velikosti, ki bi vam najbolj uživajo pri gledanju filmov, zato vas prosimo, preberite sledite predloge, preden boste ponudbo element.

1. Prosimo ukrep je vodoravna razdalja med občinstvom sedeži in zaslona, to bi bilo približno dvakrat večji, kot je vidno višino.

2. Prepričajte se, da je zaslon hemline se stran od tal približno 1,5 metra.Spodaj so vzorcev smo namestili za stranke.Priporočamo, kupci uporabo DEPOZITNI je navedeno zgoraj, kot način plačila, Depozitni je varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transakcij.To bo zagotovilo plačila, ki je izdal prodajalec šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu vašega naročila.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, telefonsko številko, itd... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Vsi predmeti, ki bodo poslani v obdelavo časa po tem, ko bi plačila potrdijo prek www.drustvo-dop-cerklje.si.

2.Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato prosimo, da preverite, ali je pravilna.

3. Če obstajajo uvozne dajatve, davke&stroškov države, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost, zato vas prosimo, preverite pri svojem lokalnem carinski urad potrdi kaj ti dodatni stroški bodo.

4. Za mednarodni pomorski promet, včasih bi bilo zamudo zaradi vremenskih,carinjenje, in nekatere druge dejavnike.Prosimo, počakajte potrpežljivo in se obrnite na lokalni poštni urad, da preverite za vas, vam bo tudi pomagalo, da bi spremljali vašo pošiljko in podaljša dobavni čas za vas, v tem primeru vaše naročilo, plačilo bo vedno pod zaščito. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 mesecev Omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (Razen za postavke, poškodovanih in / ali zlorabljena po prejemu ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo pomembno za naše dolgoročno poslovanje.Prosim, pustite POZITIVNE povratne informacije s 5 zvezdicami, ki stopnja storitve, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave, wit elemente ali naših storitev, preden se odpravite negativno ali nevtralno mnenje, se najprej obrnite na nas, da bomo lahko rešili problem skupaj.Hvala za vaše polno podporo vnaprej.

Oznake: kino zaslon, stojalo projekcijski zaslon, napetost projekcijski zaslon, 3000lumen, veliko telefona, velik zaslon telefona, projekt zaslon, nadzor projekcijski zaslon, 5g projektor, 300 palec zaslon projektorja.