LIGE 2019 Nove Pametne Gledajo Ženske, Srčni utrip, Krvni Tlak Monitor Fitnes Tracker Smart Šport Ure Pedometer Za Android IOS

opis: - 100% nove oznake in visoko kakovost; način Delovanja: touch delovanje Vklop: dolgo pritisnite funkcijsko tipko - IP67 Nepremočljiva - Polnjenje napetost 5V Trenutno 1A-2.1 čas Polnjenja 2 uri- - O pripravljenosti 7-15 dni - Vseh-dan dejavnosti sledenje: koraki, porabo kalorij, prevožene razdalje in srčnega utripa. - Samodejno Spanja spremljanje: spanja, čas in kakovost spanja. - Smart opomba:klic opomnik, sporočila push, sedečega opomnik. - Več funkcij: iskanje v telefonu, daljinsko vodene kamere ustrelil, ustavi uro. - Neprekinjeno srčnega utripa: Dolgotrajnejša, samodejno srčni utrip sledenje prav na vaše zapestje na sekundo. - 0.96" TFT barvni zaslon na dotik: HD zaslon, enostaven za branje vseh fitnes podatkov. - Prilagodljiv ura obrazi - Bluetooth 4.0, združljive z operacijskim sistemom Android 4.4 in nad sistem, ios 8.0 in nad sistemom. - Zapestnico pritisni in podporo jezik: Kitajski in angleški - APP podporo jezik: Španija, francoski, portugalski, nizozemski, nemški, ruski, angleški, Kitajski Paketu: Gostitelj, manžeta, zaponka, priročnik, pakiranje polje Strokovno srčni utrip, test Krvnega tlaka, test Ali ste počitek ali opustitvijo, lahko natančno zazna vaš srčni utrip, Krvni tlak spremljanje skrbi za vaše zdravje

-Sprejemamo plačila preko AliPay SAMO.

-Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

-Prosimo, upoštevajte, da e-preverite, običajno splošno traja 5 delovnih dni, da jasno.

-Če ste kupili več predmetov, prosimo, uporabite v nakupovalni voziček in preverite enkrat za vse namesto plačevanja za posamično.

-Navedite vaše posebne želje (barve, embalaže, itd.) v OPOMBE pri check out.

-Vljudno prosim opomba : Elementi bodo preoblikovana, da shranite vaš ladijskega polnjenje & biti okolju prijazen.Smo guaranty element

- Dostava po celem svetu, razen na območjih, izključeni - kliknite "Ladijski promet in plačila" za podrobnosti.

- Najbolj naročila, bo poslana v roku 1-3 delovni dan po plačilu prejeli.

- Predmeti se pošiljajo z letalsko pošto, 15-25 Delovnih dneh, v večini držav in območij,- prosimo, da v tabeli spodaj za rok dobave.

- Vse dodatne carine ali uvoz davki, ki niso zajeti.

Garancija 1-letno garancijo, kupite z zaupanjem.Če niste zadovoljni s točko, ko je v dobrem stanju, ga vrnite nam v 30 dneh.Bomo bodisi poslali novo ali dali svoj denar nazaj.

Napovedi sprejemamo na www.drustvo-dop-cerklje.si politiko vračanja.Kupec plača povratni prevoz.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo

Povratne informacije

Smo iskreni prodajalec na www.drustvo-dop-cerklje.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.

Prosimo, Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli za pošiljanje e-pošte z mano vaša vprašanja, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.hvala.zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo in upam, da dolgoročno sodelovanje z vami.

Prenos APLIKACIJE na Voljo da,Sistem Android ObrabeFunkcija NoctilucentVeč Klicanje da,Blagovna Znamka LIGEZaslon Obliko KvadratniVrsta Na ZapestjeUporaba Starostni Skupini Za odrasleNačin Omrežja NOBENSlog ŠportZmogljivost Baterije >450mAhRAM 128MBNepremočljiva Razred Strokovno NepremočljivaJezik angleščinaBand Materiala SilikagelKartica SIM na Voljo NoOhišje Material PlastičniSnemljiv Pasu da,CPU Model BW0035Združljivost Vsi ZdružljiviKamera Zadaj NOBENROM 128MBGibanje Tip elektronskiBaterija Snemljiv NoGPS NoProizvajalec PROCESORJA MediatekLočljivost 240*240Mehanizem da,

Oznake: moški pametno gledati, skmei pedometer korak, pripomoček smart, oulm, elektro stimulacija penisa, lige gledam žensko, android logotip, lige smartwatch, LIGE, smartwach nepremočljiva.