Beli Očesa Mozaik Povoj Seksi Obleko Brez Rokavov Bodycon Midi Obleko 2020 Poletje Moda Nov Večer Stranka Vzletno-Pristajalne Steze Vestidos

Rokav Dolžina(cm) Brez rokavovBarve BelaPriložnosti Klub/Stranka/Poroka/Celebrity Večer/Cocktail/Rdeča preproga/DogodkiVzorec Tipa TrdnaSezona Pomlad, Poletje, Jesen, ZimaSilhueta TulecRokav Slog Špageti TrakPasu NaravniSpol ŽENSKEŠtevilka Modela TY-DH7179material SpandexDekoracijo NOBENSlog Seksi & KlubBlagovna Znamka ModphyDolžina Obleke Mid-TeleStarost Starosti 18-35 LetMaterial tkanina 90% RAJON, 9% NAJLON, 1%SPANDEXIzrez Brez naramnicPodjetje Trgovina na debelo, OEM, ODM, Padec ladijskega prometa

Oznake: bandrate smart shk1818bbb, adapter črto oblačila nogavice, akril noge šivanje belo, 24k gold dolge verige ženske, billabong platno nahrbtnik, adapter 20 pin 10 pin usb, postelja stanja set 4 f 6 feets, nazaj fotoaparat samodejno brezžično, polje trunk toyota camry 50.