Ženske Pasu Trener Korzet Zadrgo Telovnik Telo Oblikovalec Tank Top Shapewear Z Nastavljivim Trakov Pasu Podporo Hujšanje Za Jogo Uteži, Fitnes

Specifikacija

Material:Poliester Neoprenske Najlon/Spandex

Barva:Črna

Uporaba:Fitnes, joga, Vadba, šport, trak, telovadnice, po porodu.

Funkcija

1.Premium material:ta pas usposabljanje telovnik je izdelan iz kakovostnega Neoprena Najlon/Spandex meša mehke tkanine,ki so gladke,antibakterijsko,vlage,zelo elastična, raztegljiva,prilagodljiv in zračna,udobna za nošenje.

2.Povečali podjetje, nadzor in prilagodljivih trakov:zadrgo korzet je opremljen s 3 vrstice kavelj in oči, zaprtje in 2 nastavljiv ramena,da bi vam lahko fit to na najbolj extenet,in vam seksi naravne krivulje.

3.U-Obliko Push Up Prsi Design:posebne spredaj U-tip anti-droop design naredi prsi bolj pokončna in privlačen,učinkovito podjetje, nadzor pazduho & nazaj ohlapne maščobe, da bo vaše telo brez grudic ali bule ali bulks,da si lepa peščena ura slika.

4.Učinkovito pasu cincher:naše telo oblikovalec pomaga poporodno okrevanje vse procesa,zmanjševanje oteklino,zategnite kožo,nadzor trebuh & nazaj,relief postnatalni bolečine,olajšanje prehoda iz maternice in se skrči, se navzdol na normalno velikost,bo vaše porodniškega telo, dobili nazaj v prvotno obliko.

5.Multifunkcijski pas trener:na shapewear lahko spljoštiti trebuha,zmanjšanje pasu,podporo nazaj,poporodno okrevanje,izboljšanje drže,relief pasu bolečine,zaščito hrbtenice,pospešiti kurjenje maščob med vadbo,v kombinaciji z zdravo pusto hrano in pijte veliko vode za hujšanje.

Izdelek vključuje

1*Pasu Trener Korzet Zadrgo Telovnik

Številka Modela GT103Priložnosti Za fitnes,jogo,tekBarve črnaPostavka Vrsta TELOVADNICE telovnikShapewear bodysuitFit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikostiNO Vest3Spol ŽENSKESezona Pozimimaterial Spandex

Oznake: znoj trener, telo shapewear ženske, rit podizač pasu trener, girdle telovnik, wasit trener, usnje pasu trener, lateks telovnik pasu trener, lateks telovnik, trener pasu, girdle iz lateksa.