50 Kos Pečat Disku, Tulko Odstranitev Orodje S torbico - 18-65mm & 74mm Meritev Diski, Gredi, Imbus Ključ, Vijak

€46.40

Dobrodošli na moje trgovine

OPOZORILO PROSIMO,

Če uporabljate hidravlični pritisnite ali, morate odstraniti ali namestiti puše, ki so izpirajte z ohišjem, uporabite ABN Bush, Ob, & Pečat Voznik 50-Delni Set s torbico – 18-65mm & 74mm Meritev Diski, Gredi, Imbus Ključ, Vijak.Ta komplet omogoča enostavno vstavite ali zamenjate, kolesne ležaje in tesnila brez poškodb rase ali osno stanovanj.

Združljiv

Ta komplet omogoča, da bi do katere koli velikosti, pečat ali nosijo gonilnik, ki jih boste potrebovali.Vsi diski so povezani z 12 mm gred in vijak, ki je hitro vzpostavi povezavo z 180mm (7.5") ročaj in 40 mm (1.6") navojem.

Varno Ročaj

Ekstra dolg ročaj ohranja vaše roke varni razdalji stran od dela za preprečevanje nesreč in poškodb.

Enostaven za Uporabo

Če želite uporabiti to nastavitev, preprosto izberite želene velikosti za vašo prijavo, zbrati voznik orodje in zavrtite ploščo nad voziti tesnila.

Veseli smo, da se vam lepo nakupovalno razpoloženje.

In povratne informacije so za nas zelo pomemben.Pred stopnja nas negativno, ker je vaša ideja člen odstopa od dejanskega stanja,

prosimo, da nas kontaktirate.Bomo našli rešitev skupaj.

Če ste zadovoljni z nami, prosimo ocenite, nas s 5 od 5 zvezdic.V zameno, seveda, pozitivna countervaluation.

Hvala vnaprej.

Q1. Kakšen je vaš pogoji pakiranje?

A: na Splošno, smo pack naše blaga v nevtralno bele škatle in rjave kartone.Če ste zakonito registriran patent,

mi lahko pack blaga v vašo blagovno znamko škatle po prihodu vaše dovoljenje črke.

Q2. Kakšen je vaš plačilni pogoji?

A: T/T 30%, kot je depozit, in 70%, pred dobavo.Pokazali vam bomo, fotografije, proizvodov in paketov

preden plačate bilance.

Q3. Kakšen je vaš pogoji dobave?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kaj pa vaš čas dostave?

A: na Splošno, to bo trajalo 30 do 60 dni po prejemu predplačila.Posebne čas dostave je odvisen

na elemente in količina naročila.

V5. Lahko ga proizvajajo v skladu z vzorci?

O: Da, vam izdelamo po vaših vzorcih ali tehnične risbe.Lahko gradimo plesni in napeljave.

V6. Kaj je vaš vzorec politike?

A: Mi lahko dobavi vzorca, če smo pripravljeni deli na zalogi, vendar kupci morali plačati vzorca stroški in

kurir stroškov.

V7. Ali ste preizkusili vse vaše blago pred dobavo?

A: Ja, imamo 100% test pred dostavo

V8: Kako zagotoviti, da bo naše poslovanje dolgoročno in dober odnos?

A:1. Moramo imeti dobro kakovost in konkurenčne cene zagotoviti, da so naši kupci koristi ;

2. Spoštujemo vsakega kupca, kot je naš prijatelj in mi iskreno poslovanje in sklepanje prijateljstev z njimi,

ne glede na to, od kod prihajajo.

Oznake: kljuko izbrati niz, napo pečat, pečat olje puller orodje, auto orodje, pečat olje puller, puller orodje, skupno orodje, injektor orodje, ročične gredi pečat orodje, nosijo pečat dirki voznik.