50pcs Laser Cut Malo Cvetje Mini Čokolade Ovijalnik za Poroko Tabela Dekoracijo,Elegantno Malo Sladkarije Podlogo za Rojstni dan

Izbiro nam je vaša prava izbira!

MATERIAL 250/g Pearl VELIKOST Papirja Dnu Dia:35 mm

Višina: 40 mm LOGO Dizajn, ki Meri MOQ 300 Kos/Style (Če Meri, Mešane Barve je na Voljo) TEHNIKA Laser Cut PAKIRANJE OPP Vrečko 10pcs/Vrečko (Ali, kot je Vaša Potreba) DOSTAVO Po TNT/DHL/UPS/FedEx/EMS/China Post PLAČILNI POGOJI, T/T,Western Union,Depozitni,Kreditne Kartice,Denar OEM Prosimo, sporočite Nam Vaše Zahteve na Velikost,Material,Obliko,Pakiranje in Druge Čokolada Ovijalnik, Naše Strokovno Načrtovanje, Oddelek bo Poskušali Naše Najboljše, da To Storite.OPOMBA Ovijalnike so za Dekoracijo Samo, NE MORE biti Putted V PEČICI.Če Imate Posebne Ideje in Zahteve,Prosimo, Povejte Nam.Bomo Poskušali Naši moči, da Boste Zadovoljni z Odlično Storitvijo in Razumno Ceno!

*Obvestilo: Zaradi Razlike Med Različnimi Monitorji, Slika Morda Ne Odraža Dejanskih Barvo Predmeta.

Garancija

Če imate kakršne koli težave z predmeta prejeli,vas prosimo, da nam v roku 2 dni po tem, ko prejmete izdelka.In je bolje, da si ustrelil nekaj slik, jih kot dokazila.Prosimo, kontaktirajte nas, preden pošljete nazaj,vam bomo ponudili na pravi naslov.Če je problem res obstaja,izmenjavo ali vračilo denarja je na voljo po prejemati predmete, ki so v dobrem stanju.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo .

Dostava

Cena izdelka ne vključuje dajatev ( CARINSKE PRISTOJBINE ), zato ne jamči in ne nosi stroške, če dolžnost prihaja v bitje.Bomo poskušali naše najboljše, da predloži razumno in nižji znesek carinska vrednost za vas, kar bo zmanjšalo tarifa za vas, vendar ne moremo zagotoviti, da ne boste plačali tarifo.Ker po meri politike se razlikujejo od države do države, pred nakupom, prosimo, da po meri v vaši državi.

Povratne informacije

Spoštovani kupci,če je yo u so zadovoljni z našimi izdelki,prosim, pomagaj nam, da bomo pozitivne povratne informacije .Če problem je najti element,samo stik z nami, preden se odpravite morebitne negativne povratne tukaj,kot mislimo, da vse težave bodo rešene po aktivnega sodelovanja in dobre komunikacije .

Vrnitev Policija

1. Pls obrnite na nas za vračanje naslov, če želite, da se vrnete izdelek.

2. Kupec se mora prepričati, ali predmete, ki vrne v prvotno stanje.

3. Pls Dal papir vaše naročilo št.in ime, ki je v parceli,tako da bomo lahko povrnili, ko smo prejeli vrnjenih paketov.

4. Povrnili vam bomo vas v 2 dneh, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

Priložnosti Dan otrokDESING Cvetje, Čokolade, OvijalnikeŠtevilo Kosov 50pcsmaterial 220 g Pearl PapirjaŠtevilka Modela C6Pakiranje 10pcs/vrečkoVELIKOST 3,5 cm x 3,5 cm x 4 cmVzorec Cvettehnika Lasersko Rezanje

Oznake: poroka decore tabela, laser novo leto, žarnica e10, garland hiša, dekoracija poročne mize, poroka tabela dekoracijo samorog, garland smart, decoratio poroka tabela, led e10, poroka dekoracija šotor.