Naravni kamen poliran Dongling jade cevi, Zelena Dongling kristalno kajenje, pipe, strani luknjo šest prizmo filter cev

€6.70

Dongling jade cevi

Material: Dongling jade cevi Velikost: 10 cm-12 cm Teža: 80 g-130g (ročno brušenje, ki ima napake, neenakomeren teža) Izdelek je nastala z ročno rezanje in brušenje naravnih materialov, vsak material, ki je edinstven. Vredno vse, da lastne, zelo lepa in zelo kul. Če ste pripravljeni, prosimo, ne oklevajte, bomo izbrali najbolj primerna za vas, Napake so neizogibne,, bomo poskušali naši moči, da to, prosimo za razumevanje!

Poreklo CN(Izvora)Blagovna Znamka NoEnName_Nullmaterial Organske Snovi,Slog PastoralaRegionalna Funkcija EvropaTema LjudjeBarve Zelena

Oznake: prtljažnik organizator dirke, prtljažnik ustavi opel astra, prtljažnik stojala za audi a6 c6, osebno trak logotip, roza barva moških krpe, prtljažnik za podporo duke 125, roza usnja kritje avto, prtljažnik preproge tuaregi 2009, roza cotten obleko etsy.