Goldendisk YCdisk Serijska 32GB mSATA SSD MINI PC Zid SSD ssd Vroče Original TLC NAND Flash za Prenosnik,Tablico

€8.47

Hvala za obisk Golde ndisk , vaše zadovoljstvo je vedno naša prednostna naloga.spodaj smo navedli najbolj zadeva poizvedbo, boste morda morali, če potrebujete dodatno pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate za sporočilo ali na spletni klepet sobi.

Pakiranje

Tovarne neposredno prodajo, industrijsko pakiranje in prodaja, shranite embalažo, ceno, najnižja cena za stranke, če mislih skrbno nakup,prosim!

Cus stranko Satitisfaction

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na AE, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Dostava

1. Ladjar stroškov: zavihek na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

Politika Vračanja

Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Vrsta Vmesnika SATA2(3Gbps), Mini SATA, ATA, Mini kartico PCI-EKrmilnik SMIŠtevilka Modela YCMSA-32MSNand Flash Tip TLCVrsta NotranjiSlog ssdZa Branje/Pisanje Hitrost sata iipalčni 30*50*3.5 mmVELIKOST mSATA/PCI-eUporaba IPC,tablet,itdPaket da,HDD Zmogljivosti 32 GBVmesnik sata iiDelovna temperatura 0-70degreehitrost 3Gb/sBlagovna Znamka YCDiskPostavka Stanje novaČas je, da trg 2015

Oznake: 500 gb ssd, kingspec msata, ssd, 240 gb ssd, m2 ssd, Trdi disk 512gb, hd ssd, 1tb ssd, 22x42mm, msata ssd.