Original 09twcd za Dell Inspiron 11-3168 Serije prenosni računalnik z Matično ploščo cn-09twcd 9twcd Test OK

€67.82

dobrodošli Izdelka sliki Test picture informacij o Prevozu, UPS, DHL EMS ePacket Poštnih paketni Pakiranje škatle Prosimo, upoštevajte,: Slovesno obljubo: Vsak motherboard prodali v tej trgovini je strogo testirani po naši tehniki, prosimo, bodite prepričani, da nakup 1. Matični plošči je testiran pred pošiljanjem, smo lahko prepričani, da je v celoti delo 2. Monter mora paziti, da anti-statične elektrike med namestitvijo.Če ne začnete, preverite, ali je dodatki so pravilno nameščeni, ali če dodatki, ki so poškodovane, monter je prišlo do kakršne koli težave pri namestitvi obrnite na nas in bomo vam pomagali 3. težave, ki se pojavijo v nakupni proces, prosimo, obrnite na nas, hvala

Številka Modela 3168Serija ApireBlagovna Znamka PERHENSINPostavka Stanje UporabljajoZdružljiv Blagovne Znamke DELL

Oznake: desk dekor digitalno analogni in digitalni ure, spal tesen to zimo odejo pragovi, stroškovno učinkovitost (v us $5) gel peresa, posebne priložnosti, obleke, oblačila afriki, nova nego kože, zdravje elementov obraza parnik, španija je mati, otroci, matere, otroci cucla, prihranite 10%, s kovanci figurice miniature, španija je vroče iskanje luči, razsvetljava noč, nov izdelek izključno za ženske dokolenke.