Avto styling Ogljikovih vlaken Voda, Držalo Orodja gumb Prestavi plošča Zajema Nalepke Trim za Audi A6 C8 Notranje zadeve auto Dodatki Izdelek Je Le Primerna Za Audi A6 20 19-2020 Leto LHD Levo vožnje Barva: Srebrna / Ogljikovih vlaken Količina:2pcs/set Material: ABS Opomba :Material ABS; Barva je iz Ogljikovih vlaken, Kako uporabljati: 1.Čisto in suho območje, kamor želite namestiti. 2.Preverite mestu.Solza pokrov na dvojno. 3.Odtrgajte zaščitno folijo na obeh koncih.Prosimo, preverite vaš Avto, preden odloči.V nadaljevanju je Avto Samo Za Referenco med Vaš Avto.Če potrebujete kakršno koli pomoč, o izdelku, prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli času.

Oznake: a6 a7, audi a6 ogljikovih vlaken, audi a6 c5, audi a7, audi a6 a7 vrata, audi a6, audi c8, audi rs6, audi v8, audi a6 c8 iskanje.