Dekleta Elena Princesa Tutu Obleko Rdeče Cvetje Dekle Rojstni Dan Obleko Otroci, Otroci Božično Noč Čarovnic Elena Cosplay Kostum

[xlmodel]-[po meri]-[48315]

[xlmodel]-[po meri]-[48315] Opis

Spoštovani, Če Vam Je Všeč Ta Predmet,Prosim, Jo Dodajte Na "Seznam Želja".Če Vam Je Všeč Naša Trgovina,Prosimo, Da Ga Dodate Na Svoj "Store Seznam".Nudimo Velik, Da Velik Popust .Če Imate Kakršno Koli Vprašanje,Prosimo, Obrnite Na Nas.Najlepša hvala!!!

100% čisto nov in visoko kakovost Materiala: Poliester Barve: Kot Slika

Velikost:

Opombe: Paketu: 1* Obleko

1. Prosimo, dovolite 1-2 CM razlika zaradi ročnega merjenja.

2. Dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi računalnika, zaslona ločljivost, svetlost, kontrast ipd.Upam, da razumevanje.Lep nakupovalni dan!

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] Fotografije Seznama

[xlmodel]-[po meri]-[48317] Pozornost

Plačilo:

Depozitni je naša prednost, način plačila, sprejemamo tudi različne plačila, kot je spodaj

Če obstaja kakršen koli problem, o plačilo,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Obvestilo :

Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci odgovornost.Prosimo, posvetujte se s svojim countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Pošiljke:

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 6 delovnih dni od plačila izbrisani

Vse naše elemente, ki bodo dobavljeni za kupca naslov, ki ponujajo kupcem, prosimo, potrdite vaš naslov za plačilo

Mi ladje po EMS, DHL, fedex, china post, epack in tako naprej.

Običajno traja približno 25-45 dni, da bi prejeli s kitajsko post air mail.Če ste inItaly,Španija, Južna Amerika,Brazilija, theRussian Federacije, na bližnjem vzhodu, da bo trajalo več kot 30 dni ali več

Prosimo, upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah.In včasih traja malo dlje, zaradi lokalnih odpremi zamudo ali zaradi drugih razlogov.Prosimo, dovolite dovolj časa za dobavo in stik z nami, če niste prejeli blago.

Posebno Uporabo Cosplay KostumiZnaki DrugoSlog halloween kostumiVir Tip Film & TVDesign Halloween Božični Kostum /Halloween Obleko TutuSpol princesa obleko tutuŠtevilka Modela BYF-316Dekoracijo TrakoviSestavine OblekePostavka Vrsta Princesa Tutu Obleko / Cosplay KostumiPriložnosti Stranka, Rojstni Dan, Festival, Pusta, Noč Čarovnicmesto pridelave Kitajske (Celinska)material Poliester/Najlon

Oznake: princesa tutu anime hišni ljubljenčki, elena, elena stranka, obleko elena, strokovno darth vader kostum, princesa tutu anime super, rojstni dan nasmeh, darth vader oblačenja noša, princesa tutu anime manga, pustna peter pan.