Ženske Seksi Letalske Stevardesa Uniforme Vrhovi In Krila Bela/Črna/Modra

Pošiljke:

Naša brezplačna dostava metode so Kitajska Post Registriranih Air Mail,Epack.Če želite, da bi dobili vaše naročilo v 4-10 poslovanje dni,prosimo, izberite EMS orDHL.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

2. Je izdelek, enako kot fotografije?

Da, vse fotografije so resnično.Vzeli smo te fotografije, ki jih sami.

3. Katere velikost lahko fit mi?

Predlagamo vam, da si naš velikost predlog grafikonu in naš izdelek velikost grafikona, če ste normalni prikaz.če imate posebna slika, prosimo, obrnite na nas ( povejte nam svojo višino in težo, prsi, pas, kolk velikost ).

4. Jaz sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

Hi,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Ovratnik Proti-vratRokav Dolžina(cm) KratkaSpol ŽENSKEModel št. YJ7829Dekoracijo AppliquesBlagovna Znamka NoEnName_Nullmaterial BombažZapiranje Tip Beloprsi SinglRokav Slog RedniDolžina Obleke Nad Kolena, MiniVzorec Tipa TrdnaSopihanje Zapiranje Tip Gumb LetenjeSlog Seksi & KlubOblačila Dolžina Redni

Oznake: korejski letalske stevardesa, vroče seksi stevardesa, costum stevardesa, letalske stevardesa seks, cosplay stevardesa, letalske stevardesa enotna, seksi perilo stevardesa zraka, hostesa enotna, stevardesa enotna, halloween stevardesa.