Večpredstavnostna Informacije Polje Aluminijeve Zlitine Ploščo Namizno Stojalo AV Avdio-Video, USB, HDMI, Dual Omrežja VGA, 3,5 mm priključek za slušalke

Specifikacija:

nazivni tok:10A

vhodna napetost:AC110-220V/50HZ

nazivna moč:2000W

shell material:aluminij zlitine

električni dirigent materiali:baker

velikost:145*130*78 MM

Plošča velikost:145*130 MM

spodnji primer velikost:130*115*75 MM

izdelek konfiguracija: V avdio-video vmesnik, USB 2.0 vmesnik ,HDMI vmesnik,Dvojni omrežni vmesnik,VGA vmesnik,priključek za slušalke 3.5,AC Vtičnico.

funkcija:

1.Plošča je izdelana iz aluminijeve zlitine.

2.Posebno prah-dokazilo krtačo in čopič design lahko zmanjša stvari, ki spadajo v vtičnico žice polje.Zaobljen rob modela.

3.Dodaj dušenje odpiranje in zapiranje naprave, odprite in zaprite,počasi poravnave.

Primerna za širok spekter uradov,pisarna,velika konferenčna dvorana,mala konferenčni sobi itd.

paket vključuje:

1PCS Električno vtičnico

Oznake: božiček nosi božič, santa claus skp roza, tony star minifigure, tony sopran nakit, toodler moda za lase, santa primeru božič, santa claus lutka set, tony robbins prepričanja, santa catarina majica.