Avto Polnilnik, 5V 3.1 Z LED Zaslon Univerzalni Dvojno Usb za Mitsubishi Outlander 2013-2016

€3.20

3.1 Dvojno USB Avto Polnilec LED Zaslon Avto Adapter Hitro Polnjenje Polnilnik Večfunkcijsko Zlitine Auto Polnilniki Za Pametni Telefon Tablični računalnik

Specifikacija: Material: ABS, Aluminij Zlitine Barva : Črna, Srebrna Oblika: Okrogla Vrata Tip: 2 USB Velikost: 3 x 6 cm Vhodna Napetost: DC 12V-24V Izhodna Napetost: 5V 3.1 Izhodna Moč: 15W Delovna Temperatura: 0 - 60��C Uporaba: Mobilni Telefon, Računalnik, Vožnja Diktafon, MP3, Kamero, itd Funkcija: Vgrajen prevelik tok, prenapetosti, kratkostična zaščita, podpora za turbulenco, vzdrževanje polnjenje način.Package Vsebina: 1 x Avto Polnilec

PRIKAZ IZDELKA

Oznake: plastičnih mas mitsubishi outlander, outlander phev italia, pribor mitshuboshi outlander, mitsubishi outlander 3 usb, outlander phev kabel, outland 3, mitsubishi outlander led drl, mitsubishi outlander led značko, nakup outlander phev, mitsubishi outland 3.