Brezžični NRF905 Sprejemnik, Modul Prenos Oddajnik Sprejemnik Odbor Z Anteno 433/868/915MHz FSK GMSK Nizke Moči PLL

Značilnosti:

Tri-band sprejemnik frekvenca delovanja za mednarodno ISM band 433/868/915MHz GMSK modulacije, anti-motnje sposobnost, zlasti za industrijske nadzor aplikacij, ki uporabljajo DSS + PLL frekvenčni sintetizator, tehnologija, odlična stabilnost frekvence, visoka občutljivost, za dosego - 100dBm nizka obratovalna napetost (2.7 V), nizko porabo energije, pripravljenosti le 1uA maksimalni prenos moči od +10 dBm z več kanalov (do več kot 170) izpolnjevati zahteve za nizko močjo naprave, zlasti za potrebe multi-channel delo posebnih priložnostih, delo stopnja do 76.8 kb / S

Zunanje komponente najmanj (10), je osnovna potreba za razhroščevanje.Nizek prenos moči in visoke prejeli občutljivost modela, uporaba licence zahteva, da veljajo za odprte uporabo na razdaljah do 1000 m ** in specifična uporaba okolja in komponente parametrov.

Električne Lastnosti:

NRF905 delo band: 433/868/915MHz

Številko kanala: 170

Funkcija: oddajnik / sprejemnik

Frekvenčna stabilizacija metoda: PLL

Modulacija mode: v FSK / GMSK

Največja izhodna moč: +10 dBm

Občutljivost:-100dBm

Maksimalno delovno cena: 76.8 Kbit / s

Delovna napetost :2.7 - 3.3 V

Področja uporabe:

Vozilo spremljanje, daljinsko nadzora, telemetrije, majhen brezžični omrežni, brezžični merilnik branje, sistemi za nadzor dostopa, stanovanjskih pozivnik, industrijsko pridobivanje podatkov sistemi, brezžični oznake, identifikacija, brezkontaktno RF pametnih kartic, majhnih brezžični prenos podatkov, kontaktov, varnosti, požarne sistemi, brezžični daljinski nadzorni sistem, bio-pridobivanje signala, hidrološki in meteorološki spremljanje, nadzor robot, brezžični 232 podatkov, komunikacije, brezžične 485/422 podatkov, komunikacije, digitalni audio, digital image prenos.

Package:

1 x NRF905 brezžični prenos modul(PTR8000+) brezžični Sprejemnik, Modul

Oznake: arduino breadboard, 915 mhz antena, hc 12, 433 rf, diy elektronov kit, fm pll, NRF24LE1, veliko pcb antena, digitalni kompleti za elektroniko, elektronika deli letnik.

Galinakonovalova1960 2020-12-10

very good