Posteljo Visi Škatla za Shranjevanje Baby Plenic Nappy Organizator Posteljica Organizator Novorojenčka Igrača Hranjenje Steklenički Skladiščenje Vrečka za Jaslice, Posteljnina Nastaviti Pi

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1.Kakovostno varstvo okolja PP materiala, se počutijo udobno, enostavno čiščenje, ni enostavno, da bi prekinil, močan in vzdržljiv.

2.Velika zmogljivost, lahko shranite urina plenice, papirnate brisače, bombaž brisov, steklenice, vode, skodelice in druge stvari, prenosni, priročen in praktičen.

3.Lahko visijo na jaslice, priročno shranjevanje, mehek loka, varstvo otroka in prepreči trčenja.

4.Primerna za kuhinjo, dnevno sobo, spalnico, kopalnico in drugih mestih.

Barva:Roza

Material:PP

Velikost:47*23 cm

Vsebina Paketa:

1* Škatla Za Shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: za dojenčke plavati nappy, 10x10, teether, tla polica, potegnite plavati nappy, obrat polica, kotu polica, prerojeni, plavati nappy reuseble, klopotec mehko.