Za Ford S-Max, Galaxy 2007-Android 10.0 Avto Tesla Car Večpredstavnostna GPS Player Samodejno Stereo Radio Video Navigacija Vodja Enote 4G

IPS zaslon 4G 64GB Večpredstavnostnih Za Ford S-Max, Galaxy 2007-2015

Operacijski sistem Čisto Android 10.0 OS : 1. Procesor: Šest-Core 64bit PX6 2. RAM: 6GB DDR3 3. ROM: 128GB 1Features: 1.Buit-v brezžično carplay 2.Aplikacije Po Meri 3.HDMI Vmesnik izhod 4.Bluetooth 5.0 Brezizgubni Zvočni Kakovosti 5.Multi-zaslon Interakcije 6.AHD rear view camera input 7.GPS+AUX V+DVR+Enostavno Priključite+HDMI+DSP 8.Kapacitivni multi-touch zaslon 9.TEF6686 Radio+QCC3008 BT 5.0+TDA7851 Amplifer 10.PROCESOR: Rockchip PX6(3399) Cotex A72(1.8 Ghz)+A53(1.4 Ghz), 6 Jedro 11.4 GB RAM 64 GB/32 GB ROM 12.Vgrajen DSP Android Auto lahko opravljate osnovne funkcije Android pametni telefon in uporabo več aplikacij tretjih oseb prek avto infotainment vmesnik.Za razliko od Apple CarPlay, Android Auto podpira različne tretjih oseb klice in sporočila aplikacij, vključno z WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, Google Allo.Vsebina paketa: Naš ta izdelek prišel z GPS antene, GPS zemljevid za vašo državo,USB adapter,Avdio in video vhod za kabel, napajalni kabel...itd, vse komplet za namestitev bo v paket.

Izbirno:

Izbirno: 1, podpora DVR funkcija: podpora front-end DVR, snemanje vožnje življenje, bi potovanje bolj varno. 2, podporo pogled od zadaj kamero,:samodejno vključi, če vzvratno, lahko se prikaže povratne poti. 3, podpora za zunanje DAB sprejemnik (upravlja Toush zaslon) 4, OBD podpira OBD II: avto diagnostičnih orodij, lahko veste, vaš avto status, kadarkoli, kjerkoli.Lahko kupite OBD ključ od nas 5, podpora za digitalne TV: lahko podpira DVB-T2 / ISDB-T, z našo DVB-T2 / ISDB-T polje in priključek, ki lahko deluje na naš avto DVD zaslon, 6, podporo carplay: podpora za Android AUTO in Carplay 7, podporo nadzor tlaka v pnevmatikah: v realnem času, prikaz tlaka v pnevmatikah, varovanje prometne varnosti. 8, podpira 4G modul: dostop do Interneta, kadarkoli, kjerkoli, delež pokrajino s prijatelji.

Pozornost!

1. Različna modela Avtomobila zahtevajo različne pasove.Prosimo, poskrbite, da nam pošljete podatke o vašem avtomobilu: a.Avto Model b.Proizvajajo Leto c.Slika Konzole Center 2. Kako naj vem, če je radio ustreza moj avto?Kaj avtomobilov, ki so združljive je ponavadi naveden ob izdelku v seznam strani.Svetujemo vam tudi, da nam pošljete sliko armaturni plošči avtomobila, ki prikazuje OEM radio in A/C nadzorni plošči, da potrdite združljivost.

O navodila za namestitev:

Je plug-and-play namestitev, vendar vam priporočamo, da si poiščite lokalnega strokovno vgradnjo inženir ali avtomobil&V trgovino, da namestite naša oprema v avtu, tako da boste lahko izognili poškodbam vašo nadzorno ploščo in gostiteljice sama.Seveda, če potrebujete kakršno koli podporo, vas prosimo, da nas kontaktirate.Če niste prepričani, ali je primeren za vaš avto, prosim, pustite vaš avto podrobnosti.Če je vaš avto armaturne plošče je enako kot na sliki spodaj, lahko kupite ta modle

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kako poskrbite, da ta element lahko fit moj avto?A: Pogosto AskPlease pošljite nam fotografije vašega original avto radio in nam sporočite model in leto vašega avtomobila, če je naše naprave, če ni primeren ali v združljiv s svojim avtom ,bi mi povedal, če želite preklicati naročilo pred pošiljanjem .ed Vprašanje, v: ali je prišel z GPS zemljevid nameščen?O:Da,bomo vnaprej nameščen 3D GPS off-line zemljevid za vas državi ,na Splošno uporabljamo Igo kot gps software .Morate prenesti v vaši državi, če smo imeli zemljevid datum za vašo državo.V :Kaj je vaša garancija na nakup?A: Mi garancija 12 mesecev garancije za ne-človeški škode in vrnitev sprejeti v roku 15 dni po dostavi .Kupca je potrebno plačati za vrnitev ladijskega stroškov.Q: Lahko sem povezan moja zadnja kamera vaše naprave?A: Ja, withcamera video vhod, ki omogoča povezavo po-trg kamera zadaj, z RCA vtič za našo napravo.Q:Ne prihajajo s TV funkcijo in moram cut kabel za povezavo?A:Ne ,boste morali plačati dodatne stroške za zunanji digitalni tv polje, če morate gledati mobil digitalni tv območju ,ni treba zmanjšati vaš originalni kabel ,samo plug and play napeljava povezava.Q:Ali moram plačati davek na carinsko?A: Ja, kar morate storiti, carinjenje blaga, ko dodatkov na carinski in plačilo carinskih dajatev, da bi javnost pošiljki.Če ste v države EU, lahko izberete možnost, da EU skladišče dostavo, tako da ne bo carin.Prihranite veliko denarja.Q: Lahko vam drop-poštnina?O: Da, prosimo poskrbite, da so kontaktne informacije prejemnika je pravilen, če naročanje.Q: ali Bo volan nadzor še vedno dela?A: Vaša prvotna krmiljenje bo ostala po namestitvi.Q: Lahko sem ga namestite po sebi, ali pa je prišel z montažo navodila?A: Samo del avtoradio so namestitev instrction, nas lahko prosite, če na katero koli vprašanje o namestitvi in napeljava kablov.Vodja enote je enostaven za namestitev v vašem vozilu ,je pa treba nekaj strokovnih izkušenj in orodja, predlagamo, da pridete na svojega ponudnika trgovina in imeti strokovno tehnik, da ga namestite, da se prepreči morebitna škoda na vaši armaturni plošči in glavo enota sama.V:bi Lahko prosim test blaga pred paket?A: Mi bo test vsak avto vodja enote pred pošiljanjem, da poskrbite, da boste dobili čudovit blaga.

HDML vmesnik podporaAvtomobilski Stereo Sistem Avtomobilski Stereo SistemNapetost 12VBlagovna Znamka ZWNAVRadio RDS, podporaWIFI/4G Vgrajen WIFI/vodja enoteavto radio avtoradio Za Ford S-Max 2007android 9.0 4G 64 G android avtomobilski stereo sistemavto dvd predvajalnik avto dvd predvajalnik Za Ford S-Max 2009Vrsta Materiala ABSLočljivost 1920*1080Funkcija 1 tesla radio magnetofonOut Power 4-50 WFunkcija 2 avto opremaandroid radio android radio Ford S-Max 2011Certificiranje FCCpodnebje nadzor na nov zaslonAPP KOT JE GOOGLE PLAY STORE .SKYPE. YOUTUBEPostavka Velikost 9Android 9.0 android 10 Za Ford S-Max 2008Volan funkcija Še vedno dela po namestitvi,radio magnetofonandroid vodja enote android vodja enote Za Ford S-Max 2010Podpora Funkcija Canbus ,Za Podporo Pogon,Volan ControyIme Modela ZW-CP12SDigital Media Format JPEGPosebne Funkcije 1 Kasetni Predvajalnik,FM Oddajnik,Radijski Sprejemnik,vgrajena GPS,MP3 Predvajalniki,MoAvto modle Za Za Ford Galaxy 2007-2015Operacijski Sistem Android 10.0 OSRAM 4GTF/Micro SD Slot, 2Za Vozila Znamke/Modela FORDPosebne Funkcije Vgrajeni Zvočnik/Mikrofon,Podpira 3G Omrežje,Podpora Omrežju 4G,WifiPoreklo CN(Izvora)Element Teža 5kgVmesnik rcaDin Eno DinCar Audio avto avdio Za Ford S-Max 2012OSD Jezik Grški,Arabski,Latvijski,Španski,Malajski,Islandski,Italijanski,Japonski,Irski,SeAPLIKACIJE Si lahko prenesete app v storitvi Google playstoreZa Za Ford S-Max 2007 - 2015Primerni Za Za Ford S-Max, Galaxy 2007-2015OS Android 10.0 4G 64 GMax Zunanji Pomnilnik 128Gandroid avto android avtoWiFi Sprejemnik Zgrajena vUmestitev Avto Konzole,GPS navigacijo,bluetooth 4K zaslonBluetooth Bluetooth 5.0 z HIFIROM 128G

Oznake: tesla telefon dodatki, ford focus 2007 gps, večpredstavnostna solaris 2012, ford focus 2 i, radio s max, polje tv, a95x pro, 2009 peugeot 3008, tesla nano dodatki, android vodja enote ford focus.