Ogljikovih Vlaken Izposoja Vode Bidona Mtb Cestno Kolo Steklenico Imetnika Ultra Lahka Kolesarska Oprema

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Ogljikovih Vlaken Izposoja Vode bidona Mtb Cestno Kolo Steklenico Imetnika Ultra Lahka Kolesarska Oprema Visoke kakovosti materialov.

Težko, da bi prekinil in visoke intenzivnosti.

Trpežna in lahka.

Lahko prilagodite vaš steklenico velikosti.

Slog črte design ni lahko praska svojo steklenico.

Strani rob odpri design omogoča enostavno postavite steklenico.

1 pc vode steklenico imetnika le,drugi dodatki demo na sliki ni vključen!

Teža: 25 g

Primerna za grelniki vode s premerom 72-74mm

Ime: Ogljikovih Vlaken Bidona

Material: iz ogljikovih vlaken

Max premer: Približno 7 m/2.87 v

Barva: Črna Svetlo luč / Curka

Package Seznam:

1 * Izposoja Steklenico Imetnika

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Številka Modela HF01236Poreklo CN(Izvora)Teža (g) Manj kot 75 g

Oznake: kletka za steklenico, bidona cikel, kolo stojalo za steklenice, ogljikov boben, mtb vode, bidona držalo, kolo kletko, bučko imetnika, steklenico in držalo, bidona mtb.