1PCS USB Električni Obraz Čiščenje Krtačo Vodotesno Silikonsko Čiščenje Obraza za Nego Kože, Olja, Nadzor Blackhead Odstranjevalec Lepoto Massager

Značilnosti: 1.Medicinskega Silikona Izdelan iz medicinskega silikona in posebnih obrtnih obdelave, varno uporabo.Globoko čiščenje uporablja za vse vrste kože, odstranjevanje odmrle kožne celice, unclogs pore umazanijo, olje, in ostanke ličila, itd. 2.Svoje Potrebe Zagotavljajo mehko in nežno čiščenje obraza in masaže, vam ni treba zamenjati čopič glavo, to silikonski obraza čistilni čopič omogoča, da temeljito očistite vaš obraz 3.Več Operacij, To je različnih velikosti teksturirane nubs, in to je tudi oblikovan tako, da uporabite različne dele krtačo na različna področja obraza.Dobi malo globlje v pore kot z rokami, ima res dobro globinsko čiščenje 4.Nastavljiva Hitrost Vibracij Samo pritisnite gumb za povečanje in zmanjšanje prilagajanje primeren moč za sebe.Za občutljivo kožo, lahko začnete s počasno hitrostjo, in okrepiti frekvence postopoma, glede na vaše potrebe 5.Water-resistant Design polnjenje luknjo je zajeta zelo varno s silikonsko plug.Kot dolgo, kot ste zaprite malo silikona loputo za polnjenje vrata, po tem, ko ste napolnjeno, tako da boste lahko obdržali to v tuš, tudi enostaven za čiščenje, to Parametre: - Postavka Vrsta: Masaža Sprostitev - Ime Izdelka:USB Električni Obraz Čiščenje Krtačo - Material: PC+Silikona - Vibracijska frekvenca: 6000 vrt. / MIN - Polni vtič: Mikro USB - čas Polnjenja: približno 2 uri - Delovni čas: 150 - 480 min - Baterija: DC 3,7 V: 200mAh li-ion baterija (vključena) - Barva: Roza, Zelena - Velikost:12.5x7cm, Kako Uporabljati: 1. Odstranite vsa ličila najprej, nato mokro krtačo in navlažite obraz, uporablja svoj obraz čistilom. 2. Turn na ščetko in nežno drsijo v krožnimi gibi preko obraza. 3. Sperite in suha obraz.Uporabite svoj najljubši nego kože izdelkov. 4. Pranje to obraza čiščenje ščetko, in da je suha.Package Vsebina: 1 x nega Obraza Čiščenje 1 x USB Kabel 1 x Priročnik za Uporabnika Opomba: Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni Z trgovini na paket.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Blagovna Znamka KemeiVrsta Kot je prikazanoPoreklo CN(Izvora)Številka Modela 3TT802097%Blago Certifikat Kakovosti ceVir Napajanja Električni

Oznake: ženske masažno olje, dragon masažno olje, mans masažno olje, rit masažno olje, grelec masažno olje, masažno olje kompleti, veliko masažno olje, trdna masažno olje, vodja masažno olje, masažno olje opija.