Original Projektor Balast, kot Photoes Za Promethean EST-P1 Projektorji

€41.54

Nasveti:

Vse naše projektor svetilke so sprejele strogo preverjanje kakovosti za žarek delovanje, povezave, napetosti in run-time, tako da vam lahko zaupa, da dela pefect v vašem projektorji.Poleg tega bomo poskrbeli za 180-dnevno garancijo po službi , Če imate tehnična, poškodovane, ali druga težava ,kontaktiraj nas asap ,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

Izdelek Podrobno

Original Projektor Balast, kot Photoes Za Promethean EST-P1 Projektorji

Photoes:

Storitev:

Za vsa vprašanja, vas prosimo, e-pošte za nas,

Boste prejeli naš odgovor v roku 12 ur, razen praznikov.To je naša čast, da vam

ustrezna rešitev, če imate težave o naših izdelkih.

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, dobrodošli, da nas pusti pozitivne povratne informacije.

In bomo storili enako.

Prosimo, kontaktirajte nas za resolucij pred odhodom negativne povratne informacije, prizadevamo si za zagotavljanje

največji storitev in prinaša največje zadovoljstvo za vse naše stranke.

Prednosti :

1) 15 let projektor svetilke in accessores izkušenj;

2) dolgo delovno dobo;

3) visoko svetlost;

4) 24 urah storitev

5) 120 dni garancije

Mi lahko dobavi:

1) Originalni Projektor Gole žarnice

2) Izvirna Projektor svetilka z Ohišjem

3) Združljiv Projektor svetilka z Ohišjem

4) Združljiv Projektor gole žarnice

5) Projektor Deli

6) Pramen Luči in balastne

Blagovne znamke, ki jih dobavi:

Politika vračanja:

1) zadovoljstvo Strank je naša prednostna naloga.Prodajamo visoko kakovost projektor žarnice in sijalke.Če pa je napaka na ladijski promet, ali v podatke, ki nam jih posredovali, bomo kriti vse dodatne stroške za zamenjavo ali vrnitev za vračilo.

2) Garancija za vračilo in da cancled vrniti bo treba plačati s kupci, če je bilo naročilo odpremljeno.Za cancled da se vrnete, mi bo od 20%, kot je obnavljajo pristojbina za predmete, ki so bili odpremljeni.

3) Prosimo, upoštevajte, ki se vračajo postavke morajo biti tisti, ki smo jih poslali in ga vrne s originalni embalaži.Za izdelke, ki se ne pripada nam, mi ne bo odgovoren sendding nazaj in ne vrača.

Nasveti:

1) Carinski

Za vse izdelke, ki smo jih decalre usd10 vsak na komercialni račun, da bi se izognili carinskih dajatev, če imate kakšne posebne zahteve za stavko vrednost ali visoko vrednost na računu,povej mi, preden odpremo.kupcu so reponsibity za vse carine.

2) Spor

Air mail z dolgo časa na dostavo,če potrebujete artikle, na hitro,potem izberite normalno hitra dostava pot, po DHL / UPS / FEDEX / TNT.tako ne prevzemamo počasi dostave.

3) Brazilija Stranke

Običajno sprejmemo samo air mail za Brazilijo stranke,če pa želite hitro dostava po DHL / FEDEX,Prosim, pustite vaše CPF.ŠT., in stavko vrednost se bo pokazala na na komercialni račun za enostavno preverjanje.

4) Ruski Kupci

Dostava način, da ruski samo air mail na voljo.in polno ime je veliko, potrebno za dostavo.

Številka Modela EST-P1postavka Projektor BalastneFit Projektor Promethean EST-P1Blagovna Znamka Beylamps

Oznake: ozadje photo booth, HD Photo, sli, plaža fotografija, foto iskanje, radeon rx580, rx580, Express, samsung smart tv, izdelkom activboard.