Umetno Usnje Loki sponke za Lase Baby Toddler Dekleta Kika Loki Posnetek Padca Loki Za Lase Accessorries Obrti Loki 30pcs/veliko

€12.55

Umetno Usnje Loki , s sponko na zadnji strani,pls opomba ko boste mestu

najboljše za trakovi, lase posnetek in daril za princesko.

Material:Umetno Usnje

velikost: skupna dolžina 2.8" z repom

Če morate izbrati barvo ,pls, sporočite nam, ali bomo mix barve

Pls prijazno obvestilo vsak računalnik lahko imajo zelo malo razlike na barve.

pusti me masaža pri naročanju.

srečno in veliko shhopping tukaj :)

Če imate kakršno koli vprašanje ali zamenjati abt izdelkov, pls, vas prosimo, da stik z nami, bomo odgovor asap, hvala vam!

Smo ponavadi bodo poslani predmeti, ki jih International EMS ,Približno 7-10 delovnih dni za dostavo(razen za počitnice dan in nekaj unexpectation), če je nujno,sprejemamo tudi druge ladje načine, kot so UPS/DHL/TNT in tako naprej,in to lahko poveča ladje pristojbino, če imate kakršne koli sial odvzem prostosti,pls, vas prosimo, da stik z nami,hvala, zelo veliko podporo.

V malo verjetnem primeru, da je donos na zahtevo, pls poskrbite, da vse vrne vključuje vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.

40% od skupne cene , Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete.

Povratne informacije

Smo cenijo vsak povratne informacije pustite to je velika podpora za nas, ko jih potrdi plačilo, pls, vas prosimo, da pustite povratne informacije, tako da lahko naredimo boljše storitve.če imate kakršne koli težave,pls prvi stik z nami, preden pustite vaše povratne informacije, se bomo vedno prizadevale, da boste zadovoljni z da, najlepša hvala!

Meterial Sintetičnega UsnjaSpol DekletaIme Oddelka OtrociŠtevilka Modela YZVzorec Tipa TrdnaPoreklo CN(Izvora)Vrsta LasniceKraj izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)Slog ModaPostavka Vrsta PokrivalaSezona Pomlad, Poletje, Jesen, Zimamaterial Sintetičnega Usnja

Oznake: obrtno kovinsko sponko, čipke krilo umetno usnje, majhne posnetke obrti, lase lok svetlečega usnja, posnetki otroci obrti, umrl usnje obrti, vedro vreča umetno usnje, plovila posnetek peg, lok hairclip umetno usnje, lase lok usnje zelena.