Digitalni Tester za Baterije Univerzalni Tester za Baterije na Zaslonu LCD Za AA5 AAA7N 1,5 V 9V Gumb Celice, Baterije, Baterije Tester Analyzer

Opis

Digitalni tester za baterije je majhen in kompakten, enostaven za shranjevanje, enostaven za prevoz.Ta baterija checker uporablja trpežne plastike ali nerjavečega jekla z dolgo življenjsko dobo.univerzalni tester za baterije je primerna za alkalne, ogljika, cink in baterij za ponovno polnjenje.Številka označuje, močjo, lahko neposredno preberite testiranje rezultat na zaslonu LCD.

Značilnosti

Digitalni tester za baterije

-Barva: Črna.

-Material: ABS plastike.

-Velikost:92x63x14mm / 3.62x2.48x0.55.

-Teža:0,6 kg.

-Testable vrsta baterije: D tip c tip, AA5 velikost, AAA7N tip, 1,5 V gumb, 9V.

-Branje: Pogled na branju glede na vrsto baterije, glejte podatke v 9V stolpec za 9V, in podatki, ki se v 1,5 V stolpec za 1,5 V.

Pakiranje seznam

1 * Digitalni tester za baterije

Oznake: 12v baterija tester, vrata postaja, merilnik baterije, strup lipo baterije checker, baterijo vstavite tester, 12v baterija zaslon, 1 8 lipo baterije checker, baterije univerzalni tester, polnilec za prenosnik, lipo baterije checker hitec.