Moderno Minimalistično 925 Srebro Tri Žogo Stud Uhani Občutljivo Drobna Pika Preproste Zasnove, Midi 3 mm Luštna Dekleta Prebodli Uho Nakit

RM8039697746940172

Spol ŽENSKEpadec ladijskega prometa okKovine Tipa SREBRNApo meri Ime, logotip, mini diod 30pcsPriložnosti StrankaVeleprodajne Cene Mini red $220slogi po meri 15pcs vsak elementVrsto Certifikata GDTCpo meri pakiranje Ne ali da nam pošljete pakiranjeFunkcija Darilo, poročni poslaStrani Kamna NOBENBlagovna Znamka JYZSHINYObliko\vzorec Kaplja VodeIme Izdelka mini minimalno občutljivo danity male stud uhanbrezplačno DHL-fedex, ups-tnt $250 skupajKovinskega Žiga 925,Funtbarve po meri Mini diod 10pcspo meri zahtevo fotografijaSlog TrendyGlavni Kamen NOBENŠtevilka Modela Modni Uhani Za ŽenskePoreklo CN(Izvora)

Oznake: jelena earings 925, pika stud, pika uho, helix pierc, stude earings 925, srebro earings 925, ptica earings 925, big earings 925, mini earings 925, uho minimalističen.