2020 Nov Krog Žensk Trendy Pendientes Polno Snežinka Stud Uhani, Modni Majhne Sveže 3pc Cz Cvet Mini Pravi 925 Uhan Darilo

Celotno Nosorogovo Snežinka Stud Uhani, Modni Majhne Sveže cz Kristalni Cvet Star mini Uhani pravi 925 srebro Uhan Darilo

1.Material: zlato prevlečeno z AAA kubičnih cirkonij

2.na zalogi, dostava v 48hours

Vrnitev & Vračila: Če obstajajo težave s kakovostjo, ko ste prejeli blago, prosimo, obrnite na nas in nam pošljite fotografijo(e) v roku 7 Dni .Po naši potrditvi, ga lahko pošljete nazaj k nam, in bomo ponovno poslati novega, da ste ali vrnitev denarja za vas.Povratne informacije: 1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, vzemite eno minuto, da nam s PETIMI ZVEZDICAMI povratne informacije in pustite nekaj pripomb, in bomo naredili enako za vas.Bomo zelo cenim, da! 2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskusili vse, kar moremo, da vam pomaga rešiti vsak problem.Najlepša hvala ! !

Dostava brezplačna dostava in padec ladijskega prometa,Blagovna Znamka GIRLMIDNIGHTVrsto Certifikata GDTCPrimerni Za ženske stranka, darilo, engagment, porokaSlog TrendyGlavni Kamen CirkonKovine Tipa SREBRNAObliko\vzorec KROGdebelo ja, trgovina na debelo dobili dobro cenomaterial Srebrna/zlata Barva Visoko Polirani UhaniPo meri po meri modeli okŠtevilka Modela Srebrna/zlata Barva Visoko Polirani UhaniSpol ŽENSKEFine ali Moda FineUhan Tip Stud UhaniPoreklo CN(Izvora)

Oznake: micro sd predvajalnik blothot, kaljeno steklo meize c9, nečimrnosti pladenj 2 delni set, zimske ženske plašč, copati, srečen cham mix izdelkov, yukon 5 29 toyota prestav, poroka klobuk barva bež, zimske majica otrok dekle, prtljažnik organizator octavia.