ICOCO Vroče Prodaje 3W/6W/10W SMD 2835 LED 220 -240 Ogledalo Prednja Luč, Kopalnica Wall Lučka Bela/Topla WhiteLight Padec Ladijskega prometa, Prodaja

ICOCO Vroče Prodaje 3W/6W/10W SMD 2835 LED 220 -240 Ogledalo Prednja Luč, Kopalnica Wall Lučka Bela/Topla WhiteLight Brezplačna Dostava

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti!Več svetilko življenja in življenjsko dobo.Nižje toplotne moči.Brez UV in near-IR sevanja v svetlobo.Nizko porabo energije.Široko uporablja v dnevni sobi, spalnico, hodnik in kopalnico.Tehnični podatki: Material:Aluminij & PC Barva:Bela, toplo bela Moč: 3W/6W/10W/15W LED lučka model: 2835 SMD temperatura Barve: 2700-6500 K Vhodna napetost: 85-265VAC 50-60HZ Izrecno pomeni: >80Ra faktor Moči: 0.90 Lumen: 550-650Lm kota Svetilnosti: 180 stopinj Velikost:500*25*45 mm Paket velikost:510*50*35mm Paketu: 1 x Ogledalo Prednja Luč

Oznake: ogledalo usb, lučka vklesan, uho ženske, nasmeh bela, 3d ogledalo, sin lučka, prižgano svetilko, ogledalo studio, padec uho nakit, uho.