AILIN Osebno Infinity Šest Imen Obroč Sterling Srebro Ljubezen Obletnico Nakit Darilo

€25.39

Kako bi; 1. Prosimo, da izberete barvo in prstan velikosti, ki jih potrebujete (6-12)NAS 2. Pošljite nam ime, prosimo, upoštevajte, ime 1-4 do 8 črk in ime 5-6 do 7 črk Bomo izdelali posebej za vas!DOSTAVA: Dovolite, 3-7 dni za proizvodnjo.Čas dostave glede na to, kje ste: Če potrebujete kmalu, nas lahko kontaktirate in plačati za DHL za Dostavo: 4-7 Dni ============== Zato smo se strogo držijo naslednje politike: *Vsak popravek ali izbris vašega naročila morajo biti zahtevane v roku 24 ur od nakupa, da bi ne prevzame nobenih dodatnih dajatev ali odpovedna pristojbina. *Po 24 urah, se vse morebitne spremembe bo zahtevalo dodatnih 40% provizijo, preden delo je končano, in vse preklica se bo odražalo v 40% provizijo odtegne od vaš končni vračilo. ============== Z dajanje nalog z nami, da se strinjate s temi pogoji.vas

Oznake: po meri locket, Ljubezen, lumin, po meri necklac, led čarobno palico, tovarniška ploščica ogrlica srebrno, led palico, po meri srebrna, srce ogrlico fotografija, SREBRNA.