Plastični #22 Velikost Mlinček Mesa Za Klobase Stuffer Cev Rog Lijak Za Polnjenje Mesa Plastičnih Klobasa Polnjenje Polnjenje Cevi

Opis: Značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Klobasa polnjenje cevi ustreza klobasa maker klobasa stuffer napravo.Velikost #22 klobasa polnjenje cevi za ročno meso brusilniki.Super za nadev zajtrk klobase, bratwurst, italijanski klobasa, poljski klobasa, itd.Tehnični podatki: Material: Plastika Barva: Bela Velikost: (pribl.) tok-oblikovan del premer: 8.9 cm(3.50 v) dolžina cevi: 15,2 cm(5.98 v) s premerom cevi: 2,2 cm(0.87 v) Količina: 1 RAČUNALNIK Opomba: 1.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni 2.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 3.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: (Ne na drobno paket) 1 x Klobasa Stuffer Cev

Oznake: električni klobasa stuffer stroj, klobasa stuffer navpično, električni stuffer, električni klobasa, pralni stuffer, meso stuffer, komercialni klobasa stuffer, sausag stuffer, sausag maker, electr mlinček za meso.