Express Kartica Mini PCI-E Verzija Expresscard V8.0 EXP GDC Zver, PCIe PCI-E PCI Prenosni Zunanji Neodvisni Video Kartice Dock

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

EXP GDC je PRENOSNI zunanji tj ac oprema, vključno z energijo in druge potrebne opreme.ie kartice za nakup.

(sn: uporabite svoj prenosni zaslon potrebujejo prenosnik prihaja s (R) HD ie in povezan nad GTS450 kot ie.Drugače potrebujete zunanji zaslon.)

Glavne parametre:

Barva: Črna

Material: PCB + sub-čokolada

Osnovni parametri:

Izdelki: Notebook PCI-E širitev naprave

Izdelek pozicioniranje: Notebook nadgradnjo uspešnosti.

Operacijski sistem: Windows XP/7/8/8.1, Linux itd.

Spomnite: Win XP, Win8/8.1 je združljiva samo z laptop z zunanjimi sn)

Podaljšana podpora:

PCI-E X16:NVS GT/s (X1) 5

Moč podpora:

8P vmesnik: 220W max.

DC vmesnik: 150W max.

1. Dvojno TD stikalo združljivo (strojna oprema konfliktov)

2. Večstopenjski proti motnjam vezja

3. Podatki skladu okrepitev

4. Multi power samodejno preklapljanje (podpora za mehki zagon (soft start)

5. Visoko kakovostne uvožene elektronske komponente

6. Podpora kovinski predalnik (neobvezno)

7. Dvojno baker tehnologije za izboljšanje sistema napajanje

8. Izolacijo, zaščito vezja

9. LED indikator stanja

10. Vmesnik USB podaljšek

11. Bočni 6PIN napajanje vmesnik

12. Podpora za kartico PCI-E X16, dejansko X1 način (po različnih prenosnih konfiguracija se lahko nadgradili X2 način)

Paket je vključeno:

1 x EXP GDCV8.0 adapter

1 x Expresscard podatkovnih linij

1x ATX PSU napajalni kabel

Opomba: naš izdelek ne bo vključen v namizje moč dobavitelja, morate kupiti sami, so odvisne od dejanskih potreb.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na www.drustvo-dop-cerklje.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.drustvo-dop-cerklje.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Vrsta PodaljšekBlagovna Znamka jakcomCertificiranje NOBENPoreklo CN(Izvora)

Oznake: 6 pin pci podaljšek, exp gdc ngff, kartica expresscard usb, expresscard, expresscard 34 mm express, exp gdc, expresscard hdmi, pci express x16, exp gdc zunanji prenosni računalnik, id kartice 54mm.