Univerzalni Avto Auto Ogljikovih Vlaken Trunk Varstvo Nalepke Vrata Polico Anti Scratch Trakovi Zadnji Odbijač za Ustnice Stražar, Zaščitnik 104/90 cm

Ime: Avto Zadnji Odbijač Prtljažnik Nalepke

Material: Imitacija Karton Vlaknine

Barva: Črna

Velikost: 90 cm x 8.8 cm, 140 cm x 8.8 cm

Primerna: Univerzalna Za Vse Avtomobile Funkcija: Visoko kakovost, da Imitacije Karton Vlaknine.Nepremočljiva, protipožarna zaščita, bomo seending brezplačno drsanje za vas.Enostavno čiščenje, enostavno za čiščenje.Enostaven za namestitev.

Opozoriti: 1. Izdelek je univerzalna zadnji odbijač nalepke, 104 CM je primeren za večino SUV modeli, 90 CM je primeren za večino avtomobilov! ! !Prosimo, da pogled na velikost. (Pošiljanje majhne strgalo) 2. Prosimo, da nas kontaktirate, da se bolje odpravite vse težave, preden zapustijo vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Package: 1pc

Oznake: skoda fabia, vrata polico nalepka, cheri qq, avto nalepke, 3d avto nalepke, plesni čarovnica, vrata ustavi 90 cm, avto nalepke, octavia prtljažnik, 3d avto.